exit, black friday ×

PV Informer

Ulogujte se / registrujte i pišite sa nama.

Prijavite se

Unesite Vaše korisničko ime i lozinku i budite aktivan učesnik sajta PV Informer... pišite, komentarišite i dijelite sadržaj

×
svijet

PV Informer | objavljeno: | izvor: Mondo.me
Broj pregleda članka: 138

Izvučeno tijelo iz olupine aviona u kojem je bio Sala


Izvučeno tijelo iz olupine aviona u kojem je bio Sala

Beživotno tijelo jednog od dva putnika poslato je na obdukciju, a još nije potvrđeno da li je to argentinski fudbaler .

Iz olupine aviona koji se srušio u Lamanš 21. januara, a u kojem su se nalazili fudbaler Emilijano Sala i pilot Dejvid Ibotson, izvučeno je tijelo, prenijeli su britanski mediji.

Specijalno obučena ekipa, koju je angažovala porodica argentinskog fudbalera, locirala je avion na dnu kanala, a ubrzo su stigli i snimci na kojima je bilo uočljivo jedno tijelo na sredini olupine letjelice.

Izvučeno tijelo, koje nije identifikovano, prenijeto je na obdukciju u Portland na južnoj obali Engleske.

Spasilačke ekipe Službe za istraživanje vazdušnih nesreća imale su mnogo problema tokom akcije izvlačenja tijela, budući da su vremenski uslovi bili veoma loši, pa su odustali od pokušaja da izvuku i avion sa dubine od oko 70 metara.

"Vremenska prognoza je veoma loša u narednom periodu i zbog toga je donesena teška odluka da se kompletna operacija okonča. Akcija je sprovedena dostojanstveno i porodice nestalih putnika informisane su o svakom detalju", saopštio je portparol Službe za istraživanje vazdušnih nesreća.

Iako javnosti nije saopšteno da li je iz olupine aviona izvučeno tijelo Emilijana Sale ili pilota, porodice nestalih su dobile informaciju.

Zvanično, tek nakon obdukcije biće saopšteno čije tijelo su spasioci izvukli sa dna kanala, a to može potrajati i do tri nedjelje.

Fudbaler Emilijano Sala i pilot Dejvid Ibotson koji je upravljao avionom letjeli su iz Nanta u Kardif, gdje je fudbaler trebalo da potpiše ugovor sa novim klubom, ali je letjelica nestala sa radara nedugo posle polijetanja.

 

 
komentari:

  • Prikazuju se Facebook komentari


  • Prikazuju se PV Informer komentari

    Nema komentara za ovaj sadržaj! Budite prvi koji će postaviti komentar.


    Komentari na portalu PV Informer se objavljuju u realnom vremenu i portal se ne snosi nikakvu odgovornost za napisani sadržaj. Sve ne primjerene komentare možete prijaviti administratoru sajta i takvi komentari će biti uklonjeni.
    da bi ste pisali komentare potrebno je da se ulogujete
sadržaji iz kategorije:

Pretraga sajta


Pregleda Članaka za:

Mjesec dana: 447474


Sanovnik


avalon ltd, pljevlja, samsung, telefoni
Cijenovnik usluga pvinformer.me


Mali oglasi

infinity pljevlja