exit, black friday ×

PV Informer

Ulogujte se / registrujte i pišite sa nama.

Prijavite se

Unesite Vaše korisničko ime i lozinku i budite aktivan učesnik sajta PV Informer... pišite, komentarišite i dijelite sadržaj

×
pljevlja

PV Informer | objavljeno: | izvor: PV Informer
Broj pregleda članka: 541

Održana FLY FISHING AKADEMIJA u Pljevljima


Održana FLY FISHING AKADEMIJA u Pljevljima

U Pljevljima je održana Fly fishing akademija, 10. februara u SC ADA, koja je okupila oko 40 zainteresovanih pljevaljskih ribolovaca. Na događaju je prezentovana fly fishing tehnika, kroz teoretska predavanja o mušičarenju i opremi za ovaj vid sportskog ribolova, osnove izrade mušica sa praktičnim dijelom, kao i osnove zabacivanja u mušičarenju (praktični dio). Predavači su bili crnogorski mušičari i reprezentativci u fly fishingu, kao i vezači mušica: Ivica Rajković, Radule Mićović, Bogdan Marković, Radovan Krković i Petar Vučinić.

Organizatori Mušičarske akademije su poklonili štap za mušičarenje Darisu Džidiću najmlađem učesniku iz Pljevalja, a ostalim učesnicima Zahvalnice za učešće.

Osnivači Mušičarske akademije Crne Gore su ribolovni klubovi SRK „Kolašin“, SRFFK „Ravnjak“, SRK „Lim“ i SRFFK „Maniro“. Događaj u Pljevljima je organizovan u saradnji sa SRK „Lipljen“, koji je bio domaćin ovog događaja.

Mušičarenje spada u najsportskiju tehniku ribolova, koja je najviše povezana sa poznavanjem prirode i dešavanja u vodi i na vodi, i entomologije kao nauke. SRK „Lipljen“ će u narednom periodu posebnu pažnju posvetiti upravo ovoj tehnici, kroz promovisanje motoa „Uhvati i pusti“ i preko formiranja Fly fishing revira u Rabitlju.
komentari:

  • Prikazuju se Facebook komentari


  • Prikazuju se PV Informer komentari

    Nema komentara za ovaj sadržaj! Budite prvi koji će postaviti komentar.


    Komentari na portalu PV Informer se objavljuju u realnom vremenu i portal se ne snosi nikakvu odgovornost za napisani sadržaj. Sve ne primjerene komentare možete prijaviti administratoru sajta i takvi komentari će biti uklonjeni.
    da bi ste pisali komentare potrebno je da se ulogujete
sadržaji iz kategorije:

Pretraga sajta


Pregleda Članaka za:

Mjesec dana: 447343


Sanovnik


avalon ltd, pljevlja, samsung, telefoni
Cijenovnik usluga pvinformer.me


Mali oglasi

infinity pljevlja