exit, black friday ×

PV Informer

Ulogujte se / registrujte i pišite sa nama.

Prijavite se

Unesite Vaše korisničko ime i lozinku i budite aktivan učesnik sajta PV Informer... pišite, komentarišite i dijelite sadržaj

×
Svijet

PV Informer | objavljeno: | izvor: Fos media
Broj pregleda članka: 503

BiH: Likvidiran Edin Gačić, serijski ubica koji je ubio majku, policajca, trgovca...


BiH: Likvidiran Edin Gačić, serijski ubica koji je ubio majku, policajca, trgovca...

Najtraženiji bjegunac u BiH, Edin Gačić, koji se sumnjiči za brutalno ubistvo pripadnika Federalne uprave policije Mahira Begića i mještanina Podorašca Sauda Sultanića je ubijen od strane pripadnika MUP-a KS.

Ovu informaciju je potvrdio policijski komesar MUP-a Ks Mevludin Halilović. Gačića je policija sumnjičila da je počinio dva ubistva, u mjestu Podorašac kod Konjica 6. februara i 9. februara u mjestu Suhodol kod Tarčina.

Gačić, nekadašnji pripadnik odreda El mudžahedin, bio je u bjekstvu je od kada je ubio trgovca Sauda Sultanića (39) u njegovoj prodavnici u selu Podorašac, kod Konjica.

Gačić je osam dana bio u bjekstvu nakon ubistva u Podorašcu, a krvavi pir nastavio je i u Suhodolu, ubistvom policajca koji je bio zadužen za čuvanje objekta FUP-a.

Potom je u subotu 9. februara  popodne u mjestu Suhodol, kod Tarčina, udaljenom 30 kilometara od Sarajeva, ubio policajca Mahira Begića (46).

Stanovnici BiH danima su bili u strahu zbog ubice koji se krio, zbog čega su podignute visoke mjere bezbjednosti,  a na terenu angažovane sve policijske snage, prenosi Klix.ba.

Gačić je inače višestruki ubica, a iz KPZ-a Bihać pušten je na slobodu još 2017. godine.

Gačić je nakon rata ubio Ismeta Gunića, takođe pripadnika odreda El mudžahedin, a nakon što je osuđen za to ubistvo, tokom jednog odlaska na vikend u Zenici je ubio i svoju majku.

On je zbog tih ubistava odležao izrečenu zakonsku kaznu, a zatvor u Bihaću napustio je u julu 2017.
komentari:

  • Prikazuju se Facebook komentari


  • Prikazuju se PV Informer komentari

    Nema komentara za ovaj sadržaj! Budite prvi koji će postaviti komentar.


    Komentari na portalu PV Informer se objavljuju u realnom vremenu i portal se ne snosi nikakvu odgovornost za napisani sadržaj. Sve ne primjerene komentare možete prijaviti administratoru sajta i takvi komentari će biti uklonjeni.
    da bi ste pisali komentare potrebno je da se ulogujete
sadržaji iz kategorije:

Pretraga sajta


Pregleda Članaka za:

Mjesec dana: 457679


Sanovnik


avalon ltd, pljevlja, samsung, telefoni
Cijenovnik usluga pvinformer.me


Mali oglasi

infinity pljevlja