exit, black friday ×

PV Informer

Ulogujte se / registrujte i pišite sa nama.

Prijavite se

Unesite Vaše korisničko ime i lozinku i budite aktivan učesnik sajta PV Informer... pišite, komentarišite i dijelite sadržaj

×
Pljevlja

PV Informer | objavljeno: | izvor: Dan
Broj pregleda članka: 693

OD 220 ODOBRENIH ODSTRIJELA LOVCI OVE LOVNE SEZONE USTRIJELILI 69 DIVLJIH SVINJA


OD 220 ODOBRENIH ODSTRIJELA LOVCI OVE LOVNE SEZONE USTRIJELILI 69 DIVLJIH SVINJA

Pljevaljski lovci su u imali odobrenje da ustrijele 220 divljih svinja ali su oni tokom protekle lovne sezone ustrijelili samo 69. Prema tvrdnjama mještana pljevaljskih sela divljih svinja ima na sve strane, a i lovcima, prema njihovim tvrdnjama nije lovačka sreća nedostajala. Ipak, prema riječima sekretara Lovačkog društva Pljevlja Miodraga Gogića lovcima na put se ispriječio inspektor za šume Milorad Mitrović koji, prema tvrdnjama Gogića, na pogrešan način tumači Zakon o lovstvu.

- Tokom lovne sezone nijesmo mogli loviti čitav januar i polovinu decembra, jer je tako odlučio inspektor Milorad Mitrović, kaže Gogić uz pojašnjenje da su lovci u tom slučaju oštećeni.

Gogić navodi da je Lovačko društvo Pljevlja jedna od najbolje organizovanih organizacija, da na pravilan način tumači Zakon o lovstvu, kao i da se veoma uspješno stara da zaštiti divljač.

- Nažalost inspektor Mitrović ne smije da kontroliše kompaniju „Vektra Jakić”, ali zato kada je u pitanju lovstvo i lovci onda uvodi pravila i mimo važećeg zakona - kaže Gogić i navodi da u svim tim okolnostima nije bilo prostora da lovci imaju bolji učinak, odnosno da dostignu uspjeh iz prethodnih godina.

- Po ličnom mišljenju inspektora Mitrovića lovcima je uskraćeno pravo na lov - tvrdi Gogić.

Inspektor Mitrović u ranijim kontaktima nije htio da komentariše navode lovaca.
komentari:

  • Prikazuju se Facebook komentari


  • Prikazuju se PV Informer komentari

    Nema komentara za ovaj sadržaj! Budite prvi koji će postaviti komentar.


    Komentari na portalu PV Informer se objavljuju u realnom vremenu i portal se ne snosi nikakvu odgovornost za napisani sadržaj. Sve ne primjerene komentare možete prijaviti administratoru sajta i takvi komentari će biti uklonjeni.
    da bi ste pisali komentare potrebno je da se ulogujete
sadržaji iz kategorije:

Pretraga sajta


Pregleda Članaka za:

Mjesec dana: 457808


Sanovnik


avalon ltd, pljevlja, samsung, telefoni
Cijenovnik usluga pvinformer.me


Mali oglasi

infinity pljevlja