exit, black friday ×

PV Informer

Ulogujte se / registrujte i pišite sa nama.

Prijavite se

Unesite Vaše korisničko ime i lozinku i budite aktivan učesnik sajta PV Informer... pišite, komentarišite i dijelite sadržaj

×
Pljevlja

PV Informer | objavljeno: | izvor: portal tvpljevlja.me
Broj pregleda članka: 204

Novi poeni Miroljuba Ćirovića na Svjetskom prvenstvu za mlade šahiste


Novi poeni Miroljuba Ćirovića na Svjetskom prvenstvu za mlade šahiste

U Turskom gradu Gebzeu, počelo je Omladinsko prvenstvu svijeta u šahu (do 20 godina) u muškoj i ženskoj konkurenciji. Na ovom takmičenju koje se održava od 4. do 16. septembra 2018. godine Crnu Goru predstavljaju Miroljub Ćirović (2181) ŠK Osnovne i srednje škole.

U osmom kolu Ćirović je igrao crnim figurama sa fide majstorom Mertom iz Turske. Miroljub je odabrao oštru varijantu Sicilijanske odbrane i nakon komplikacija i zapleta u završnici je došlo do remija. U devetom kolu Miroljub je igrao sa fide majstorom Kaganom iz Turske. Turski šahista se branio primljenim daminim gambitom. Partija je u 34 potezu završena remijem.

Kolo prije kraja turnira naš šahista ima 3,5 poena. Turnir je kvalitetan i do sada Miroljub je dobio 30 rejting poena. U konkurenciji omladinaca učestvuje 165 igrača iz 59 zemalja. O snazi turnira govori podatak da se među njima nalazi 25 velemajstora, 40 internacionalnih majstora i 55 fidemajstora.
komentari:

  • Prikazuju se Facebook komentari


  • Prikazuju se PV Informer komentari

    Nema komentara za ovaj sadržaj! Budite prvi koji će postaviti komentar.


    Komentari na portalu PV Informer se objavljuju u realnom vremenu i portal se ne snosi nikakvu odgovornost za napisani sadržaj. Sve ne primjerene komentare možete prijaviti administratoru sajta i takvi komentari će biti uklonjeni.
    da bi ste pisali komentare potrebno je da se ulogujete
sadržaji iz kategorije:

Pretraga sajta


Pregleda Članaka za:

Mjesec dana: 447496


Sanovnik


avalon ltd, pljevlja, samsung, telefoni
Cijenovnik usluga pvinformer.me


Mali oglasi

infinity pljevlja