exit, black friday ×

PV Informer

Ulogujte se / registrujte i pišite sa nama.

Prijavite se

Unesite Vaše korisničko ime i lozinku i budite aktivan učesnik sajta PV Informer... pišite, komentarišite i dijelite sadržaj

×
Pljevlja

PV Informer | objavljeno: | izvor: PV Informer
Broj pregleda članka: 180

Održani pokazni treninzi u gradskim Osnovnim školama i podijeljene nagrade


Održani pokazni treninzi u gradskim Osnovnim školama i podijeljene nagrade

U okviru projekta koji realizuje FK Breznica "Popularizacija muškog i ženskog fudbala na teritoriji Opštine Pljevlja" održani su pokazni treninzi za dječake i djevojčice u gradskim Osnovnim školama. Partneri FK "Breznica"a na ovom veoma značajnom projektu su: Međunarodna organizacija "Open Fun Football Schools" i NVO "Sport spaja" iz Pljevalja.

Treneri FK "Breznica" su svoje znanje i pozitivnu energiju uspješno prenosili na učenike tokom trajanja treninga, a učenici su aktivno učestovali na promociji, takmičili se, a najbolji su dobili nagrade: fudbalske lopte, majce i rance.

Nagrade su dijelili Goran Knežević službenik Sekretarijata za društvene djelatnosti i Božidar Čabarkapa asistent "Danske skole" za Crnu Goru.

Promocija fudbala se nastavlja u Osnovnim školama na seoskom području kada vremenski uslovi budu bolji. Tokom promocije učestovalo je preko 600 dječaka i djevojčica a fudbalski klub "Breznica" se zahvaljuje direktorima Osnovnih škola Faiku Muhoviću, Draganu Tošiću i Albinu Kondu na velikoj pomoći na organizaciji ovog veoma značajnog projekta za sami klub i grad Pljevlja.
komentari:

  • Prikazuju se Facebook komentari


  • Prikazuju se PV Informer komentari

    Nema komentara za ovaj sadržaj! Budite prvi koji će postaviti komentar.


    Komentari na portalu PV Informer se objavljuju u realnom vremenu i portal se ne snosi nikakvu odgovornost za napisani sadržaj. Sve ne primjerene komentare možete prijaviti administratoru sajta i takvi komentari će biti uklonjeni.
    da bi ste pisali komentare potrebno je da se ulogujete
sadržaji iz kategorije:

Pretraga sajta


Pregleda Članaka za:

Mjesec dana: 456763


Sanovnik


avalon ltd, pljevlja, samsung, telefoni
Cijenovnik usluga pvinformer.me


Mali oglasi

infinity pljevlja