avalon, pljevlja pio, penzioneri, akcija, avalon ltd ×

PV Informer

Ulogujte se / registrujte i pišite sa nama.

Prijavite se

Unesite Vaše korisničko ime i lozinku i budite aktivan učesnik sajta PV Informer... pišite, komentarišite i dijelite sadržaj

×
Pljevlja

PV Informer | objavljeno: | izvor: PV Informer
Broj pregleda članka: 2212

Nova IDEA prodavnica u Pljevljima


Nova IDEA prodavnica u Pljevljima

POPUSTI I POKLONI ZA POTROŠAČE U NAREDNA DVA DANA

IDEA je otvorila novu prodavnicu u Pljevljima u ulici Save Kovačevića bb. Na 150 metara kvadratnih možete naći širok asortiman proizvoda, počev od svježeg voća i povrća, odeljenja delikatesa, tu je i pekara sa svakodnevno svježim hljebom, pecivima i pakovanim kolačima.

Na dan otvaranja, IDEA je za potrošače obezbijedila poklone i specijalne povoljnosti. Prvih 500 potrošača dočekali su pokloni, a svaka 100-ta kupovina je gratis, dok su vlasnike Super Kartice nagradili trostrukim super bodovima. Najmlađi će dan provesti u druženju sa maskotom Kodijem.

Ako danas niste stigli, preporučujemo da novu IDEA prodavnicu u Pljevljima posjetite u utorak 21. maja, jer svi potrošači koji naprave račun od 5 i više eura, dobijaju srećku, zahvaljujući kojoj mogu da osvoje vrijedne poklone. Osim toga svaka 100- ta kupovina u novoj radnji je gratis, a Superkartičari dobijaju omiljene trostruke super bodove.

Ovo je 124 IDEA u Crnoj Gori. IDEA lanac prodavnica ima objekte u 19 gradova, što ga čini jednim od najvećih lanaca prodavnica u zemlji.
komentari:

  • Prikazuju se Facebook komentari


  • Prikazuju se PV Informer komentari

    Nema komentara za ovaj sadržaj! Budite prvi koji će postaviti komentar.


    Komentari na portalu PV Informer se objavljuju u realnom vremenu i portal se ne snosi nikakvu odgovornost za napisani sadržaj. Sve ne primjerene komentare možete prijaviti administratoru sajta i takvi komentari će biti uklonjeni.
    da bi ste pisali komentare potrebno je da se ulogujete
sadržaji iz kategorije:

Pretraga sajta


Pregleda Članaka za:

Mjesec dana: 579569


Sanovnik


avalon pljevlja, nova akcija, samsung, tv, laptop... avalon ltd pljevlja, crna gora
Cijenovnik usluga pvinformer.me


Mali oglasi

infinity pljevlja