exit, black friday ×

PV Informer

Ulogujte se / registrujte i pišite sa nama.

Prijavite se

Unesite Vaše korisničko ime i lozinku i budite aktivan učesnik sajta PV Informer... pišite, komentarišite i dijelite sadržaj

×
Pljevlja

PV Informer | objavljeno: | izvor: novosti
Broj pregleda članka: 295

Prerada otpadnih voda čeka dozvolu


Prerada otpadnih voda čeka dozvolu

Postrojenje za preradu otpadnih voda u pljevaljskom selu Židovići biće pušteno u rad čim dobije upotrebnu dozvolu. Iz pljevaljske lokalne uprave su kazali da su još prije tri nedjelje poslali potrebnu dokumentaciju za izdavanje dozvole.

- Predviđeno je godinu dana probnog rada, uhodavanja postrojenja i uočavanja nepravilnosti, a sledećih godinu otklanjanje eventualnih grešaka. Prvu godinu sav trošak pada na teret izvođača radova, a za drugu godinu razmatraju se modeli finansiranja - kazao je u izjavi za medije sekretar Sekreterijata za komunalne poslove Zoran Čolović.

Radovi na izgradnji postrojenja i kolektora otpadnih voda vrijedni su više od 7,5 miliona evra. Projekat se finansirao iz pretpristupnih fondova (IPA) - 3,5 miliona evra, i kreditnog aranžmana sa Evropskom investicionom bankom od 2,5 miliona evra.

Radovi su započeti u novembru 2014. godine a završetak je kasnio skoro godinu i po. Izvođač radova, španska firma "Akvalija" je plaćala sukcesivno penale zbog nepoštovanja ugovorenih rokova.
komentari:

  • Prikazuju se Facebook komentari


  • Prikazuju se PV Informer komentari

    Nema komentara za ovaj sadržaj! Budite prvi koji će postaviti komentar.


    Komentari na portalu PV Informer se objavljuju u realnom vremenu i portal se ne snosi nikakvu odgovornost za napisani sadržaj. Sve ne primjerene komentare možete prijaviti administratoru sajta i takvi komentari će biti uklonjeni.
    da bi ste pisali komentare potrebno je da se ulogujete
sadržaji iz kategorije:

Pretraga sajta


Pregleda Članaka za:

Mjesec dana: 447413


Sanovnik


avalon ltd, pljevlja, samsung, telefoni
Cijenovnik usluga pvinformer.me


Mali oglasi

infinity pljevlja