avalon, pljevlja pio, penzioneri, akcija, avalon ltd ×

PV Informer

Ulogujte se / registrujte i pišite sa nama.

Prijavite se

Unesite Vaše korisničko ime i lozinku i budite aktivan učesnik sajta PV Informer... pišite, komentarišite i dijelite sadržaj

×
Pljevlja

PV Informer | objavljeno: | izvor: AntenaM
Broj pregleda članka: 2661

Policija podnijela dvije krivične prijave


Policija podnijela dvije krivične prijave

Pljevaljski policajci podnijeli su nadležnom tužiocu dvije krivične prijave protiv S.G, S.U. i pravnog lica „Ukras univer“ d.o.o. zbog sumnje da su počinili dva krivična djela navođenje na ovjeravanje neistinitog sadržaja.

"Sumnja se da su oni u svojstvima osnivača i izvršnog direktora navedenog privrednog društva naveli službenike Osnovnog suda u Pljevljima da ovjere neistinite izjave u kojima je navedeno da su izmirene sve obaveze koje je privredno društvo imalo prema povjeriocima, zaposlenima i Poreskoj upravi. Zatim su takve izjave sa neistinitim sadržajem upotrijebili kao prave prilikom podnošenja zahtjeva Poreskoj upravi za pokretanje postupka dobrovoljne likvidacije privrednog društva, pri čemu je pričinjena ukupna šteta prema Budžetu Crne Gore od 16.919 eura" - dodaje se saopštenju. 

Nadalje, policajci iz Pljevalja podnijeli su krivičnu prijavu i protiv N.B. (29) iz tog grada zbog sumnje da je počinio krivično djelo nesavjestan rad u službi. On, kako se sumnja nije sproveo nadzor u gazdinskoh jedinici „Maočnica” usljed čega je došlo do bespravne sječe. U više odjeljenja posječeno je 224,357 m3 četinara i 4,442 m3 lišćara, vrijednosti 18.242 eura, pri čemu je pričinio štetu Upravi za šume u navedenom iznosu.
komentari:

  • Prikazuju se Facebook komentari


  • Prikazuju se PV Informer komentari

    Nema komentara za ovaj sadržaj! Budite prvi koji će postaviti komentar.


    Komentari na portalu PV Informer se objavljuju u realnom vremenu i portal se ne snosi nikakvu odgovornost za napisani sadržaj. Sve ne primjerene komentare možete prijaviti administratoru sajta i takvi komentari će biti uklonjeni.
    da bi ste pisali komentare potrebno je da se ulogujete
sadržaji iz kategorije:

Pretraga sajta


Pregleda Članaka za:

Mjesec dana: 575978


Sanovnik


avalon pljevlja, nova akcija, samsung, tv, laptop... avalon ltd pljevlja, crna gora
Cijenovnik usluga pvinformer.me


Mali oglasi

infinity pljevlja