exit, black friday ×

PV Informer

Ulogujte se / registrujte i pišite sa nama.

Prijavite se

Unesite Vaše korisničko ime i lozinku i budite aktivan učesnik sajta PV Informer... pišite, komentarišite i dijelite sadržaj

×
Pljevlja

PV Informer | objavljeno: | izvor: PV INFORMER
Broj pregleda članka: 7140

Novo u ugostiteljskoj ponudi Pljevalja - Konoba u etno stilu na eskluzivnoj lokaciji na putu Pljevlja-Đurđevića Tara


Novo u ugostiteljskoj ponudi Pljevalja - Konoba u etno stilu na eskluzivnoj lokaciji na putu Pljevlja-Đurđevića Tara

Na osmom kilometru puta Pljevlja-Đurđevića Tara u mjestu "Boščinovići" otvoren je novi ugostiteljski objekat konoba - restoran sa bogatim izborom jela sa roštilja, širokim izborom nacionalnih jela, jagnjećeg pečenja i jela ispod sača, kao i širokim izborom pića, a sve po izuzetno povoljnim cijenama.

Pored smještajnog kapaciteta na dva sprata koji u svakom momentu može da primi oko 50 gostiju uz konobu se nalazi i dodatni ugostiteljski sadržaj na otvorenom izgrađen od drveta u prirodnom ambijentu listopadnog drveća, odmah iznad same rijeke Vezičnice, što u sezoni predstavlja pravi užitak za umorne goste, posebno one koji su na proputovanju prema mostu na Tari, planinskom centru Žabljak i primorju.

Neposredno pored uslužnog objekta na otvorenom nalazi se i pečenjara u okviru koje se u sezoni peku jagnjad i spravljaju jela ispod sača. Uz raznovrsni izbor jela i pića obavezan je i domaći hljeb sa ovih prostora spravljen od brašna iz obližnje vodenice.

Novi ugostiteljski objekat je izuzetno povoljan za sve stanovnike Pljevalja u toku čitave godine jer pruža mogućnost za odmor na lokaciji koja nije mnogo udaljena od grada i daje mogućnost da se bar na izvjesno vrijeme pobjegne od pljevaljskog smoga i uživa u prirodnom ambijentu ovog novog ugostiteljskog objekta u etno stilu. Objekat je posebno povoljan za pljevaljske privredne subjekte da u njemu ugoste svoje goste, kao i za mlade bračne i zaljubljene parove koji u večernjim satima u romantičnoj atmosferi žele da nađu svoj mirni, intimni kutak za odmor uz jelo i piće kao i sve druge goste i putnike namjernike koji žele odmor od dugog puta.

Vlasnik konobe - restorana "IMA DANA" je Tihomir Jošović koji iza sebe ima decenije iskustva u ugostiteljstvu radeći u Budvi, Podgorici, Žabljaku, Nikšiću i Pljevljima. Objekat čiji je vlasnik je kombinacija kamen i drvo, u etno stilu sa dvije natkrivene terase na otvorenom i pečenjarom, koja radi u sezoni a počinje sa radom od polovine maja. Pored redovnih jela postoji i mogućnost porudžbine jela telefonom, kao i pečene jagnjetine po narudžbi i van sezone, izdavanja objekta za rođendane i druge svečanosti za oko 50 ljudi.

Vlasnik Jošović ima u planu izgradnju i dodatnog ugostiteljskog objekta u etno stilu u kome će preovladati materijal od oblikovanog drveta za potrebe prenoćišta, jer za to postoji veliko interesovanje i građana Pljevalja kao i turista na proputovanju, posebno bajkera koji krstare sjeverom Crne Gore.

Vlasnik novog ugostiteljskog objekta na području opštine Pljevlja poziva građane Pljevalja i njihove goste da posjete konobu - restoran i uvjere se u kvalitet usluge jer je siguran da će svi koji posjete jednom njegov ugostiteljski objekat, posebno u sezoni, često biti njegovi gosti. Broj telefona kontakta konobe "IMA DANA" je 052/356-151 a radno vrijeme objekta je od 9-23 sata svakim danom.
komentari:

  • Prikazuju se Facebook komentari


  • Prikazuju se PV Informer komentari

    Nema komentara za ovaj sadržaj! Budite prvi koji će postaviti komentar.


    Komentari na portalu PV Informer se objavljuju u realnom vremenu i portal se ne snosi nikakvu odgovornost za napisani sadržaj. Sve ne primjerene komentare možete prijaviti administratoru sajta i takvi komentari će biti uklonjeni.
    da bi ste pisali komentare potrebno je da se ulogujete
sadržaji iz kategorije:

Pretraga sajta


Pregleda Članaka za:

Mjesec dana: 428843


Sanovnik

Cijenovnik usluga pvinformer.me


Mali oglasi

infinity pljevlja