exit, black friday ×

PV Informer

Ulogujte se / registrujte i pišite sa nama.

Prijavite se

Unesite Vaše korisničko ime i lozinku i budite aktivan učesnik sajta PV Informer... pišite, komentarišite i dijelite sadržaj

×
Pljevlja

PV Informer | objavljeno: | izvor: PV Informer
Broj pregleda članka: 1537

NAGRADA za stručnost, hrabrost i profesionalizam


NAGRADA za stručnost, hrabrost i profesionalizam

Na svečanosti koja je u petak 1. marta održana u Podgorici povodom Dana zaštite i spašavanja u Crnoj Gori i Međunarodnog dana civilne zaštite uručene su nagrade i priznanja učesnicima zaštite i spašavanja za posebne zasluge u razvoju sistema zaštite i spašavanja i iskazanu ličnu požrtvovanost u sprovođenju zaštite i spašavanja i materijalnih dobara.

Ove godine je podijeljeno ukupno 19 nagrada i priznanja: 3 plakete, 2 značke, 9 zahvalnica i 5 novčanih nagrada.

Na predlog Službe zaštite i spašavanja opštine Pljevlja, pored ostalih, novčanim nagradama nagrađeni su Vukojičić Sava, Svrkota Radenko, Gomilanović Vladimir i Marić Boris, komandiri operativnih timova u pomenutoj službi.

Vukojičić Sava, Svrkota Radenko, Gomilanović Vladimir i Marić Boris, komandiri operativnih timova u Službi zaštite i spašavanja opštine Pljevlja nagrađeni su za svoj dugogodišnji rad, stručnost, hrabrosti i profesionalizam. Oni su svojim primjerom u profesionalnom i ličnom životu dali veliki doprinos ugledu svoje službe - stoji u odluci Komisije za sprovođenje postupka dodjele nagrada i priznanja učesnicima zaštite i spašavanja.

Podsjećamo da su na istoj svečanosti Plaketu zaštite i spašavanja dobila i braća Đole i Slavko Kljajević iz Đurđevića Tare.
komentari:

  • Prikazuju se Facebook komentari


  • Prikazuju se PV Informer komentari

    Nema komentara za ovaj sadržaj! Budite prvi koji će postaviti komentar.


    Komentari na portalu PV Informer se objavljuju u realnom vremenu i portal se ne snosi nikakvu odgovornost za napisani sadržaj. Sve ne primjerene komentare možete prijaviti administratoru sajta i takvi komentari će biti uklonjeni.
    da bi ste pisali komentare potrebno je da se ulogujete
sadržaji iz kategorije:

Pretraga sajta


Pregleda Članaka za:

Mjesec dana: 449658


Sanovnik

Cijenovnik usluga pvinformer.me


Mali oglasi

infinity pljevlja