avalon, pljevlja pio, penzioneri, akcija, avalon ltd ×

PV Informer

Ulogujte se / registrujte i pišite sa nama.

Prijavite se

Unesite Vaše korisničko ime i lozinku i budite aktivan učesnik sajta PV Informer... pišite, komentarišite i dijelite sadržaj

×
Pljevlja

PV Informer | objavljeno: | izvor: Vijesti.me
Broj pregleda članka: 2769

Mirko Đačić podnio ostavku


Mirko Đačić podnio ostavku

Predsjednik Opštine Pljevlja Mirko Đačić danas je podnio ostavku na na tu funkciju, nezvanično saznaju Vijesti u lokalnoj upravi.

Đačić je prije više od mjesec svojim saradncima i partijskim kolegama iz DPS-a najavio da će podnijeti ostavku ukoliko se lokalnim upravama ne obezbijedi stabilan izvor finansiranja. Posebno je bio odlučan u namjeri da to uradi nakon što je Poreska uprava počela svakog mjeseca da blokira račun Opštine kako bi naplatila poreze i doprinose na zarade zaposlenih u lokalnoj administraciji. To je dodatno otežavalo finansijsku situaciju u Opštini Pljevlja i ugrozio realizaciju započetih projekata.

Đačić je od Vlade tražio da višemilionski dug Vektre Jakić prema lokalnoj upravi prebije za dug koji Opština ima po osnovu poreza i doprinosa ali očito nije naišao na raumjevanje vladine adminstracije.

Svoj drugi mandat Đačić je započeo u avgustu prošle godine, nakon što je lista DPS, BS i SD dobila ubjedljivu većinu u skuptini Opštine Pljevlja.

Prvi put Đačić je izabiran za predsjednika Opštine krajem septembra 2014.
komentari:

  • Prikazuju se Facebook komentari


  • Prikazuju se PV Informer komentari

    Nema komentara za ovaj sadržaj! Budite prvi koji će postaviti komentar.


    Komentari na portalu PV Informer se objavljuju u realnom vremenu i portal se ne snosi nikakvu odgovornost za napisani sadržaj. Sve ne primjerene komentare možete prijaviti administratoru sajta i takvi komentari će biti uklonjeni.
    da bi ste pisali komentare potrebno je da se ulogujete
sadržaji iz kategorije:

Pretraga sajta


Pregleda Članaka za:

Mjesec dana: 574800


Sanovnik


avalon pljevlja, nova akcija, samsung, tv, laptop... avalon ltd pljevlja, crna gora
Cijenovnik usluga pvinformer.me


Mali oglasi

infinity pljevlja