avalon, pljevlja pio, penzioneri, akcija, avalon ltd ×

PV Informer

Ulogujte se / registrujte i pišite sa nama.

Prijavite se

Unesite Vaše korisničko ime i lozinku i budite aktivan učesnik sajta PV Informer... pišite, komentarišite i dijelite sadržaj

×
Pljevlja

PV Informer | objavljeno: | izvor: Dan
Broj pregleda članka: 3420

Gadžo podnio ostavku


Gadžo podnio ostavku

DIREKTOR OPŠTE BOLNICE NAPUSTIO FUNKCIJU

Direktor opšte bolnice u Pljevljima Ernes Gadžo podnio je ostavku na tu funkciju. Gadžo je na funkciju direktora pljevaljske bolnice došao prije dvije godine kao kadar Socijaldemokrata nakon što je sa tog mjesta otišao Mile Goločevac. Za naslednika Gadža pominje se Radoman Čolović koji je takođe kadar SD-a.

O razlozima svoje ostavke Gadžo se nije javno oglašavao, a kako smo nezvanično doznali u pljevaljskoj bolnici on je ostavku podnio jer u pravoj mjeri nije dobio podršku Ministarstva zdravlja Crne Gore, kako bi bili prevaziđeni brojni problemi u ovoj zdravstvenoj ustanovi, te da je po njemu to bilo jedino pravo rješenje.

Gadžo je ranije saopštavao da pljevaljska bolnica ima oko 20 specijalista ali da joj je potrebno još toliko. Trvrdio je da će se situacija popraviti kada se mladi ljekari vrate sa specijalizacije i da će se tada riješiti i mnogi drugi problemi u ovoj zdravstvenoj ustanovi.
komentari:

  • Prikazuju se Facebook komentari


  • Prikazuju se PV Informer komentari

    Nema komentara za ovaj sadržaj! Budite prvi koji će postaviti komentar.


    Komentari na portalu PV Informer se objavljuju u realnom vremenu i portal se ne snosi nikakvu odgovornost za napisani sadržaj. Sve ne primjerene komentare možete prijaviti administratoru sajta i takvi komentari će biti uklonjeni.
    da bi ste pisali komentare potrebno je da se ulogujete
sadržaji iz kategorije:

Pretraga sajta


Pregleda Članaka za:

Mjesec dana: 578632


Sanovnik


avalon pljevlja, nova akcija, samsung, tv, laptop... avalon ltd pljevlja, crna gora
Cijenovnik usluga pvinformer.me


Mali oglasi

infinity pljevlja