exit, black friday ×

PV Informer

Ulogujte se / registrujte i pišite sa nama.

Prijavite se

Unesite Vaše korisničko ime i lozinku i budite aktivan učesnik sajta PV Informer... pišite, komentarišite i dijelite sadržaj

×
Hronika

PV Informer | objavljeno: | izvor: Fos media
Broj pregleda članka: 461

Za 11 mjeseci osam silovanja u Crnoj Gori


 Za 11 mjeseci osam silovanja u Crnoj Gori

U Crnoj Gori je za prvih 11 mjeseci prošle godine registrovano osam krivičnih djela silovanje, saopšteno je iz Uprave policije.

"Kada se sagleda period od prethodnih pet godina, krivičnih djela silovanje najmanje je počinjeno 2016. godine kada su registrovana dva a najviše 2017. godine kada je registrovano deset krivičnih djela silovanje", kazali su agenciji MINA iz Uprave policije.

Uprava policije je, kako su rekli, 2013. godine registrovala četiri krivična djela silovanje, 2014. godine i 2015. godine registrovano je po pet silovanja.

Navodi se da je Uprava policije za period od 11 mjeseci prošle godine registrovala osam krivičnih djela silovanje. 

Iz policije su objasnili da je jedno od osam krivičnih djela bilo po nepoznatom počiniocu, koji je kasnije identifikovan i djelo je rasvijetljeno, dok je za ostalih sedam osumnjičeno lice bilo poznato. 

"U navedenom periodu kao izvršioci krivičnih djela silovanje nisu registrovani maloljetnici. U svim registrovanim slučajevima počinioci ovih krivičnih djela su procesuirani nadležnom tužilaštvu", naveli su iz Uprave policije.
komentari:

  • Prikazuju se Facebook komentari


  • Prikazuju se PV Informer komentari

    Nema komentara za ovaj sadržaj! Budite prvi koji će postaviti komentar.


    Komentari na portalu PV Informer se objavljuju u realnom vremenu i portal se ne snosi nikakvu odgovornost za napisani sadržaj. Sve ne primjerene komentare možete prijaviti administratoru sajta i takvi komentari će biti uklonjeni.
    da bi ste pisali komentare potrebno je da se ulogujete
sadržaji iz kategorije:

Pretraga sajta


Pregleda Članaka za:

Mjesec dana: 457575


Sanovnik


avalon ltd, pljevlja, samsung, telefoni
Cijenovnik usluga pvinformer.me


Mali oglasi

infinity pljevlja