exit, black friday ×

PV Informer

Ulogujte se / registrujte i pišite sa nama.

Prijavite se

Unesite Vaše korisničko ime i lozinku i budite aktivan učesnik sajta PV Informer... pišite, komentarišite i dijelite sadržaj

×
Život-i-stil

PV Informer | objavljeno: | izvor: Fos media
Broj pregleda članka: 270

Najljepša Crnogorka očekuje odličan plasman u Kini: Konkurencija je velika ali se nadam najboljem


Najljepša Crnogorka očekuje odličan plasman u Kini: Konkurencija je velika ali se nadam najboljem

Najljepša Crnogorka, Natalija Gluščević, otputovala je u Kinu gdje Crnu Goru predstavlja na izboru za mis svijeta. Finalno takmičenje će se održati 8. decembra a ova Bjelopoljka se nada odličnom plasmanu.

„Ovdje sam 18 dana i prezadovoljna sam. Družim se sa svim djevojkama a naviše vremena provodim sa mis Srbije i Bosne i Hercegovine, jer spremamo koreografiju za tradicionalni ples sa mis Škotske i Mađarske“, kaže Natalija za FOS.

Foto: Privatna arhiva

Foto: Privatna arhiva

„Imali smo mini takmičenja poput dizajnerske večeri, izbora za top modele, izbore za mis talenta, kao i Head to Head challenge. Glasanje za Head to Head još uvijek traje i može ovdje da se glasa OVDJE .“

Foto: Privatna arhiva

Foto: Privatna arhiva

Natalija je ovogodišnja mis Crne Gore. Kaže da se trudi da zemlju predstavi na najbolji način i sigurna je da uspjeh neće izostati.

Foto: Privatna arhiva

Foto: Privatna arhiva

„Očekujem naravno najbolje. Konkurencija je velika i nadam se dobrom plasmanu. Dan je ispunjen, imamo puno obaveza i malo slobodnog vremena. Najviše mi se dopada to što obilazimo razna zanimljiva mjesta, imamo izlete, upoznali smo razna mjesta, novu kulturu i stekli nova prijateljstva“, kaže Natalija za FOS.

Foto: Privatna arhiva

Foto: Privatna arhiva

Ova osamnaestogodišnja Bjelopoljka je učenica Elektrotehničke škole u Bijelom Polju, a kako je i ranije izjavila za FOS, nada se da će biti uspješna manekenka, a pored toga i uspješan profesor ili prevodilac.
komentari:

  • Prikazuju se Facebook komentari


  • Prikazuju se PV Informer komentari

    Nema komentara za ovaj sadržaj! Budite prvi koji će postaviti komentar.


    Komentari na portalu PV Informer se objavljuju u realnom vremenu i portal se ne snosi nikakvu odgovornost za napisani sadržaj. Sve ne primjerene komentare možete prijaviti administratoru sajta i takvi komentari će biti uklonjeni.
    da bi ste pisali komentare potrebno je da se ulogujete
sadržaji iz kategorije:

Pretraga sajta


Pregleda Članaka za:

Mjesec dana: 447389


Sanovnik


avalon ltd, pljevlja, samsung, telefoni
Cijenovnik usluga pvinformer.me


Mali oglasi

infinity pljevlja