exit, black friday ×

PV Informer

Ulogujte se / registrujte i pišite sa nama.

Prijavite se

Unesite Vaše korisničko ime i lozinku i budite aktivan učesnik sajta PV Informer... pišite, komentarišite i dijelite sadržaj

×
Život-i-stil

PV Informer | objavljeno: | izvor: Antena M
Broj pregleda članka: 159

Žena kupila prsten za 13 dolara, ispostavilo se da vrijedi 970 hiljada dolara


Žena kupila prsten za 13 dolara, ispostavilo se da vrijedi 970 hiljada dolara

Amerikanka Debra Godard kupila je prsten za 13 dolara prije nešto više od tri decenije i donedavno je bila uvjerena da se radi o lažnom staklu koje izgleda kao dijamant.

Iz radoznalosti ga je odnijela zlataru koji je procijenio da se radi od 26-karatnom dijamantu.

Prsten je dugi niz godina stajao u maloj kutiji za nakit, a Debra ga je slučajno pronašla kada je tražila stvari koje može prodati, jer je njenoj majci ukradena velika količina novca koji je željela nadoknaditi.

Nadala se da će prsten biti od neke vrijednosti te ga je iz radoznalosti odnijela zlataru koji je šokirano posmatrao dijamant.

"Pogledao me i pitao me znam li šta sam donijela. Zatim je rekao da se radi o veoma skupom dijamantu. Malo je nedostajalo da izgubi svijest, toliko se šokirao. Zatim sam otišla kući i tu veče nijesam mogla zaspati, samo sam razmišljala šta da uradim s toliko novca", rekla je Debra.

Ona ga je zatim odnijela na aukciju gdje je njegova vrijednost procijenjena na približno 970 hiljada dolara, ali ga je prodala za 611 hiljada dolara. Istakla je kako je zadovoljna novcem koji je zaradila.

"Mislim da je riječ o dobroj karmi koja nam je nadoknadila sve ono što smo izgubili u životu, a pogotovo mislim da je nadoknadila sve ono što su nedavno ukrali mojoj majci", rekla je Debra, koja je novac iskoristila da obraduje cijelu porodicu poklonima.

Svojoj mami Džun Bojl kupila je krznenu bundu i ljetovanje na Barbadosu, kartu za koncert Selin Dion u Las Vegasu i još mnoge stvari. Naglasila je da joj je mamina sreća bitnija od novca.

Osim toga, napisala je knjigu o svom iskustvu od koje će sav zarađeni novac uložiti u organizaciju u kojoj radi, a koja se bavi pomaganjem djeci koja su pobjegla iz svojih domova.
komentari:

  • Prikazuju se Facebook komentari


  • Prikazuju se PV Informer komentari

    Nema komentara za ovaj sadržaj! Budite prvi koji će postaviti komentar.


    Komentari na portalu PV Informer se objavljuju u realnom vremenu i portal se ne snosi nikakvu odgovornost za napisani sadržaj. Sve ne primjerene komentare možete prijaviti administratoru sajta i takvi komentari će biti uklonjeni.
    da bi ste pisali komentare potrebno je da se ulogujete
sadržaji iz kategorije:

Pretraga sajta


Pregleda Članaka za:

Mjesec dana: 457709


Sanovnik


avalon ltd, pljevlja, samsung, telefoni
Cijenovnik usluga pvinformer.me


Mali oglasi

infinity pljevlja