Načelnik CB Bijelo Polje Miloš Bulatović: Uredba o samoizolaciji treba da se poštuje, ko prekrši pravila biće proslijeđen u karantin

    5 godina pre 791 pregleda Izvor: PV Informer

Osobe koje se nalaze u samoizolaciji na području opštine Bijelo Polje uglavnom poštuju preporuke svih relevantnih institucija da ostaju kod svojih domova te se redovno javljaju ljekarima u vezi svog zdrastvenog stanja ili pojave bilo kakvih siptoma, kazao je načelnik CB Bijelo Polje Miloš Bulatović.

On je istakao da je u Bijelom Polju bilo kršenja zabrane kretanja ali da sada uglavnom sugrađani ostaju svojim domovima te da su svjesni da moraju poštovati pravila jer mogu donijeti štetu ne samo već svojim najbližima već ljudima iz širega okruženja.

Jučerašnje lijepo vrijeme izmamilo je pored obala rijeka naše sugrađane da roštiljaju pa su od strane policije upozoreni i razišli su se – istakao je Bulatović. Ovom naredbom donošena je odluka da se ukinu sva ukopljanja vezano za svadbe a sahrane da se obavljaju u krugu uže porodice. U takvim okolnostima moramo biti oprezniji kako bi zaštitili svoje zdravlje, kazao je Bulatović. On je uputio apel svima sugrađanima da se sktriktno drže pravila i svih propisanih mjera koje su na snazi ovih dana zbog korona virusa, kazao je Bulatović.