Pljevlja: Uhapšen muškarac, osumnjičen da je nožem napao i ranio ljekara

    4 dana pre 3437 pregleda Izvor: PV Informer

Pripadnici policije danas su uhapsili D.V. (65) iz Pljevalja koji je nožem u neuropsihijatrijskoj ambulanti Doma zdravlja napao i nanio više ubodnih rana dr Ilhanu Tursumoviću.

„O težini povreda izjasniće se medicinsko osoblje, dok se od postupajućeg tužioca očekuje pravna kvalifikacija djela nakon uvida u spise predmeta“, piše u saopštenju Uprave policije. 

Prema informacijama dostupnim našem portalu iz menadžmenta bolnice dr Tursumović i pored više ubodnih rana nije životno ugrožen. Na hiruškom odjeljenju ljekari su konstatovali ubodne rane u predjelu grudnog koša i abdomena i posjekotine po rukama i šakama. 

Mladić E.L. koji se zbog izdavanja ljekarskog uvjerenja zadesio u hodniku ambulante radi kompletiranja dokumentacije da bi konkurisao na raspisani oglas za vozača u Domu starih u Pljevljima, neposredno po davanju izjave u prostorijama policije o predmetnom događaju, u izjavi za naš portal tvrdi da je još pod uticajem andrenalina i šoka zbog svega što se događalo u toku ovog tragičnog događaja, koji je duboko uznemirio pljevaljsku javnost, a posebno zdravstvene radnike u Pljevljima.

Mladić tvrdi da je brzom reakcijom po pozivu za pomoć od strane medicinske sestre ušao u ordinaciju, savladao napadača i oduzeo mu nož i držao ga na podu do dolaska policije, a da je napadač čitavo vrijeme do dolaska policije pokušavao da se oslobodi.