FK„Breznica“ iz Pljevalja organizovao sportski dan za svoje mališane promovišući zdrave stilove života i sportske vrijednosti

    3 meseca pre 351 pregleda Izvor: facebook.com

Foto: Facebook-

Kao dio projekta „Sport za mlade“ koji organizuje NLB Banka, fudbalski klub „Breznica“ iz Pljevalja je 24.07.2024. godine, organizovao sportski dan za svoje mališane promovišući zdrave stilove života i sportske vrijednosti. Događaj „Otvorena zabavna škola fudbala“ okupio je 140 dječaka i djevojčica kluba koji su pored fudbala učestvovali i u drugim sportskim igrama.

.„Zahvalni smo što smo dio ovakvog projekta, koji nam pomaže da sve aktivnosti koje realizujemo činimo održivim i u kontinuitetu radimo najbolje sa djecom“ izjavio je predsjednik kluba Zoran Vuković pozdravljajući prisutne.

Sport za mlade je projekat koji pruža podršku sportskim klubovima koji podstiču mlade na aktivan život, motivišući djecu da se vrate sportu, prirodi i zdravim navikama. „Bavljenje sportom donijeće vam puno izazova, pobijeda i poraza ali i nezaboravnih trenutaka i iskustava. Gradićete timski duh, zajedno se radovati uspjesima ali i biti podrška jedni drugima u porazima.

Na taj način rastete u dobre ljude, bolje sebi, svom klubu, gradu u kojem rastete i trenirate, značajno doprinoseći razvoju društva u cjelini. Raduje nas što smo bar malo doprinijeli tom procesu. Želim vam puno zabave danas i dobrih rezultata u budućnosti“ poručila je Jelena Vujović, direktorica Komunikacija NLB Banke.

Svi djecačaci i djevojčice dobili su na poklon majicu sa logom NLB Banke, a da sve protekne u najboljem redu pobrinuo se koordinator omladinske škole FK Breznica Alen Pajević sa svim trenerima u klubu.