RUDAR na još jednom teškom gostovanju

    7 godina pre 85 pregleda Izvor: pvportal.me

PRVA „TELEKOM“ CRNOGORSKA FUDBALSKA LIGA 28. KOLO

Trening kamp FK „Mladost“ početak u 13 sati

Ono što su propustili na svom terenu protiv Iskre, fudbaleri Rudara žele da nadoknade na drugom uzastopnom gostovanju u poslenja četiri dana. U srijedu su uspjeli u Golubovcima da savladaju Zetu, rivala u borbi za mjesto koje vodi u Evropu. Sa istim namjerama Pljevljaci će izaći na teren na Starom aerodromu, pokušati osvoje bodove i plasiraju se ispred podgoričkog tima na tebeli.

Sve to na riječima izgleda realno, ali ipak Mladost je favorit i sigurno je da Podgoričani planiraju da se sa tri boda još više udalje od Rudara i vrate se tamo gdje su bili do prije tri kola. Dakle i jedna i druga ekipa počeće utakmicu sa imperativom pobjede, ali Rudar će mnogo raspoloženije ući u utakmicu. Prije svega nakon dva kiksa na domaćem terenu vidjelo se da Rudar igra mnogo lakše sa timovima koji igraju otvoreno i da brzom transformacijom lako stvara prilike. Pored toga strateg Pljevljaka Miodrag Vukotić, nakon što je izmješao karte na utakmici sa Zetom, pokazao je da Rudar ima veći broj igrača u rotaciji od protivnika. Takođe gostima na ovoj utakmici ide ruku podatak da je Mladost u poslednjih pet utakmica postigla samo jedan gol, da su pet puta remizirali, što znači da su mreže mirovale čak na četiri utakmice. Ono što muči Pljevljake su povrede. Povrijeđenom Vukoviću pridružili su se Golubović i Paunović, a na poslednjem trenungu i Kuč je tražio pomoć fizioterapeuta.

  • Na teren će istrčati jedanaest najspremnijih i budite ubjeđeni da će dati sve od sebe da dođu do krajnjeg cilja. Vidjelo sa na utakmici sa Zetom da ekipa ima potencijal i da nikome mjesto u startnih jedanaest nije zagarantovano. Ne kažem da su neki slabiji, a neki bolji igrače, ali u startnu postavu mogu samo oni koji imaju pravi pristup utakmici. Čeka nas izuzetno teška utakmica, motivisan rival, sa istim ciljem kako i mi, što znači da će publika gledati uzbudljiv fudbal, a nadam se da ćemo se mi na kraju radovati. Mladost u svom sastavu ima nekoliko iskusnih igrača koji sami mogu da riješe meč, takođe tu su mladi talentovani fudbaleri koji igraju bez respekta, tako da moramo biti oprezni, jer samo je pitanje vremena kada će ekipa proraditi, nadam se da će ih krenuti od narednog kola, kazao je Vukotić.

Vjerovatni sastav Rudara: Agović, Živković, Mitrović, Tanimoto, Reljić, Kotorac, Janketić, Zečević, Bošnjak, Burzanović, Đalović