OPŠTINSKI ODBOR DPS PLJEVLJA – SAOPŠTENJE

    7 godina pre 104 pregleda Izvor: pvinformer.me

Zaboravili ste kako ste dvadeset godina uništavali nas grad,mi nismo.

Demagozi izgleda, kao da su zaboravili da su dvadeset godina u Pljevljima činili vlast?! Da li misle da je dovoljno to što su se preobukli, i vezali crvenu kravatu pa da im se otpiše sva ona šteta koja je gradu nanijeta za vrijeme dok su njihovi ljudi vladali našim gradom. Suštinski činili su vlast, a svojim djelima pokazali da su najžešća opozicija Pljevljima, ali i Crnoj Gori. Jasno je da ih sujeta a prije svega neizdrživa želja da politikantski profitiraju, sprječava da vide koliko je za nekoliko godina urađano u našem gradu. Za razliku od “ Demagoga“ , naši sugrađani vide da se infrastrukturnim projektima i kontinuiranim ulaganjima, Pljevlja razvijaju.

Planirani projekti i oni koji su već realizovani, svakom dobronamjernom, a Demagozi to očigledno nisu, su dokaz da naša Pljevlja dobijaju obrise savremenog i modernog grada.

Što se nas tiče, nemamo ništa protiv, da Demagozi nastave svojim stranputicama: od ideoloških do moralnih. Sretan im put… Za to vrijeme , mi ćemo zajedno sa našim sugrađanima, mjenjati naš grad na bolje i sanirati štetu koju su Demagozi i njihovi koalicioni partneri napravili ovom gradu tokom svoje vladavine. Zato smo sigurni da će mudre Pljevljanke i Pljevljaci prepoznati naš trud, radi i pregnuće i pokazati na izborima da se djela cijene a ne prazne demagoške priče i politikantske manipulacije.

OPŠTINSKI ODBOR DPS-a PLJEVLJA