RUDAR – DEČIĆ od 14 h

    7 godina pre 89 pregleda Izvor: pvportal.me

Rudar je slavio na proljećnoj premijeri pod Golubinjom, a takav plan ima i u drugom vezanom meču pred svojim navijačima.

Trijumf nad Petrovcem nagovijestio je dobar ritam Pljevljaka koji bi poslije duela sa Dečićem mogli da se približe evropskoj zoni.

“Pobjeda u prošlom kolu mnogo nam znači, a da bi ona bila valorizovana na pravi način potrebno je da i danas osvojimo tri boda. Momci su dobili na samopouzdanju, ali maksimalno odgovorno moraju da priđu meču sa Dečićem. Neće biti nimalo lako. Igramo sa ekipom koja ima dobrog trenera i siguran sam da će oni napredovati kako vrijeme bude odmicalo. Ipak, gledamo sebe. Ukoliko pružimo maksimum, vjerujem da rezultat neće izostati”, rekao je trener Miodrag Vukotić.

Za pobjedu prije četiri dana pobrinuli su se napadači: Đalović je postigao dva gola, a Paunović jedan.

“Sticajem okolnosti bilo je tako. Cijela ekipa je odigrala dobro, a iz kolektiva su se izdvojili Đalović i Paunović. Oba naša napadača kvalitetno treniraju, pravi su profesionalci i očekujem da i ubuduće pogađaju protivničke mreže. To je njihov posao”, ističe Vukotić.

Tuzani će pod Golubinjom pokušati da zbiju redove, eventualno čvrstom defanzivom da ostanu neporaženi.

Je li Rudar spreman da probije protivnički bunker?

“Dečiću odgovaraju dva epiloga, remi ili pobjeda. Pretpostavljam da će igrati zatvorenije. Vjerujem da ćemo pronaći način da probijemo zadnju liniju Tuzana. Brzi gol bi nam olakšao posao, s tim što svakako moramo ostati mirni i koncentrisani do kraja. Šanse će doći, prije ili kasnije. Na nama je da iskoristimo neke od njih.” naglašava Vukotić.

PRVA TELEKOM LIGA CRNE GORE 22. KOLO

GRADSKI STADION, POČETAK U 14 ČASOVA

Rudar – Dečić

Glavni sudija: Milovan Milačić (Podgorica), I pomoćnik: Milutin Đukić (Cetinje) , II pomoćnik: Miodrag Brajović (Podgorica), Četvrti sudija: Miraš Cerović (Podgorica).

Mogući sastavi timova:

RUDAR: Agović, Mitrović, Živković, Tomašević, Reljić, Kotorac, Kuč, Janketić, Vuković, Bošnjak, Đalović.

DEČIĆ: Namasko, Humbatov, Mihailović, Tuzović, Nestorović, Božanović, Savićević, Lazarević, Đukić, Marković, Vujačić.