Donacija porodice Glendža

    7 godina pre 116 pregleda Izvor: tvpljevlja.me

Danas je u Opštinsku organizaciju Crvenog krsta Pljevlja je dopremljena vrijedna humanitarna pomoć za 100 socijalno ugroženih porodica sa područja naše opštine. Ova pomoć je obezbjeđena posredstvom donacije porodice Glendža iz Njemačke a biće distribuirana posredstvom naše opštinske organizacije.

Pomoć se sastoji u prehrambenim i higijenskim proizvodima. Korisnici koji su izabrani po prioritetima i spiskovima socijalno najugroženijih porodica će dobiti po 25 kg brašna, 4 kg tjestenina, 2 kg pasulja, 4 l ulja, po kg šećera i pirinča kao i 3 kg deterdženta i po litar šampona i sredstva za pranje suđa. Raspodjela će se obaviti u toku marta mjeseca a kako bi bila obavljena na trasnparentan način njoj će prisustvovati predstavnici donatora i Crvenog krsta Crne Gore.

Ovom prilikom bi se zahvalili donatoru kojem ovo nije prvi put da doniraju ovako vrijednu pomoć i izražavamo nadu da će i drugi pojedinci kao i privredni subjekti koji su u mogućnosti slijediti ovaj pozitivan primjer, jer svi zajedno moramo biti svjesni činjenice da je u našoj opštini nažalost sve veći broj ljudi kojima je potreban ovakav vid pomoći.