ODGOVOR pljevaljskih Demokrata DIREKTORU DOO Čistoća

    7 godina pre 90 pregleda Izvor: pvinformer.me

Da je saopštenje Demokrata pogodilo metu, svjedoči krajnje šizofren odgovor Saše Ječmenice, koji ličnim napadima i brutalnim izmišljotinama pokušava diskreditovati časne i poštene ljude. Udbaškim podmetačinama, udarajući na porodice članova Demokratske Crne Gore, pokušava najprizemnijim neistinama skrenuti pažnju sa svojih nedjela nakon što je raskrinkan pred licem javnosti.

Onaj ko je najuren iz opštine Pljevlja zbog pravnog neznanja i nesposobnosti, podmeće drugima kupovinu diploma. Onaj ko je obrukao funkciju Glavnog administratora, proziva ljude koji su dokazani u svojoj struci i radu. Možda sve ovo zbog činjenice, da su svojevremeno odbornici u Skupštini opštine brisali pod u stručnim raspravama sa Ječmenicom. Tada se vidjelo, ko je kakav pravnik i zaista nemamo namjeru da se jednom Saši Ječmenici pravdamo, a naročito ne za one činjenice koje su provjerljive. Nego, ovim prizemnim napadima samo potvrđuje

bliskost Udbaškim razmišljanjima koje koristi u radu, a na žalost i u struci, koju je zapostavio ili je nikad nije ni savladao. Do koje granice ide nekorektnost, kada se jedan Saša Ječmenica, usuđuje da najprizemnijim neistinama napada časnog i poštenog Milojicu Tešovića, našeg predsjednika Opštinskog odbora, sa kojim se svaki Demokrata ponosi. Napadati neistinama uglednog čovjeka koji nikada ni jednu mrlju nije imao u životu i radu, može samo iskompleksirani režimski miš. Kako si već svima mnogo puta do sada dokazao da ti je pravo lošija strana, to potvrđuješ i kada je ekonomija u pitanju. Nego ovakve prizemne optužbe moraćeš da dokažeš na sudu, pa potrudi se da pronađeš advokata, da te makar nešto nauči, imajući u vidu da si do sada pokazao rang neuke stranke u postupku.

Optužuješ funkcionere Demokrata da su učestvovali u otpuštanju radnika iz Vodovoda, što je još jedna u nizu neistina, a nećeš javnosti da saopštiš koga si i kako zaposlio na neka njihova mjesta? Ali za razliku od tebe, mi ne ulazimo u lične stvari, iako to lično nisi zaslužio.

Koliko ko može da pojede pite, valjda ti gospodine Ječmenica najbolje znaš, dok obilato obročiš po toplim restoranima na račun građana i dok posmatraš zaposlene kako za mizernu platu rade najteže fizičke poslove, pa ih još pri tome progoniš i ucjenjuješ.

Kada je u pitanju prethodno poslovanje u DOO“Čistoća“ kako god ga ocjenjivao, Demokrate nisu adresa, pa isto ne želimo komentarisati. A kako si ti poslovao, odlazeći Direktore Ječmenica, pogledaćemo kroz izvještaj o radu.

Ovim putem te još jednom upozoravamo da prestaneš sa nezakonitim i nesavjesnim poslovanjem, da prestaneš da progoniš za tebe nepodobne zaposlene i da počneš pakovati kofere.

Na kraju, da ponovimo, brutalne optužbe i najprizemnije izmišljotine, moraćeš dokazati pred sudom.