Burzanović želi Evropu sa Rudarom i povratak u nacionalni tim

    7 godina pre 89 pregleda Izvor: pvportal.me

Novi fudbaler Rudara Marko Burzanović očekuje da će u ekipi iz Pljevalja dobiti mnogo više prostora za igru i dokazivanje nego što je to bio slučaj u Mladosti.

Ofanzivac koji je ponikao u podgoričkoj Budućnosti je tokom zimskog prelaznog roka napustio “romantičare” i pojačao najtrofejniji crnogorski klub.

“Ciljevi kluba se poklapaju sa mojim. Želim da ekipi iz Pljevalja pomognem da se izbori za mjesto na evropskoj sceni, a lično želim da se dobrim partijama nametnem i vratim u državni tim. Bio sam kapiten reprezentacije U18, sada me nema na spisku U21, ali se ne predajem i ne odustajem tako lako. Za generaciju U21 imam pravo da igram i naredne godine, tako da je sve na meni. Dobre partije u dresu tima koji vodi Miodrag Vukotić, plasman u Evropu su ulaznice u reprezentaciju“, rekao je Burzanović.

Rudar će danas odigrati preostalih 45 minuta meča protiv Grblja, koji je prekinut u utorak zbog natopljenog terena.

„Za razliku od ostalih ekipa mi smo već počeli drugi dio sezone. Odigrali smo jedno poluvrijeme na natopljenom terenu u Radanovićima protiv Grblja. Danas igramo drugo, nadamo se pobjedi i nadamo se da će članovi Komisije za takmičenje dobro razmisliti prije nego što donesu odluku da li može ili ne može da se igra“, naglasio je Marko Burzanović.