USKORO OTVARANJE DOMA KULTURE

    7 godina pre 100 pregleda Izvor: pvportal.me

Opština Pljevlja je u petak 26. januara 2018. godine raspisala otvoreni postupak javne nabavke za nabavku i postavljanje opreme za Dom kulture. Prema riječima Blaža Šubarića, službenika za javne nabavke opštine Pljevlja, predviđena je nabavka opreme za Narodnu biblioteku „Stevan Samardžić“, JU Školu za osnovno muzičko obrazovanje, Umjetničku galeriju sa zbirkom humora i satire i Zavičajni muzej „Pljevlja“.

Predračunska vrijednost je 200 hiljada eura. Šubarić kaže da je otvaranje ponuda zakazano za 19. februar 2018. godine u 11 sati i 30 minuta u kancelarijama opštine Pljevlja. Otvaranje ponuda je javno tako da mogu prisustvovati svi zainteresovani ponuđači. Komisija za otvaranje i vrednovanje ponuda će ocjeniti ispravnost i vrednovati ponude, nakon čega će donijeti rješenje o izboru najpovoljnije ponude. Nakon isteka roka od 10 dana za žalbe potpisaće se ugovor sa najpovoljnijim ponuđačem.

Da podsjetimo da je direktor Direkcije za investicije i razvoj Nenad Rubežić za Televiziju Pljevlja rekao da nakon što se postavi oprema u prostorijama Biblioteke, Muzeja, Galerije i Muzičke škole predstoji probni rad i tehnički prijem tako da uskoro možemo da očekujemo otvaranje Doma kulture.