Marčić traži lijek za Dragićevićev Rudar

    7 godina pre 101 pregleda Izvor: cdm.me

Rudar je od Rajovog dolaska uzeo 10 bodova od mogućih 12, forma tima je u uzlaznoj putanji…

“Prije svega sam zadovoljan kako su igrači pristupili radu i kako su me prihvatili. Sve je na najvećem nivou, pošto su svjesni situacije u kojoj smo. I za sve rezultate su zaslužni igrači, jer da oni nijesu bili pravi, ne bi bilo ni rezultata”, govori Dragićević, koji protiv Petrovca poziva na oprez…

“Iznenađen sam činjenicom da su primili 13 golova na posljednja tri meča, jer su igrali dobro. Imaju pojedince koji jednim potezom mogu da riješe meč, tako da moramo da budemo maksimalni. Rudar ima kvalitet, ali taj kvalitet treba opet da ispoljimo. Zanimaju nas tri boda”, ističe Dragićević.

Petrovac je dva puta izgubio od Rudara u tekućoj sezoni, oba meča su bila pod sumnjom Uefe, a sada je na programu treći okršaj koji je važan i za “nebeskoplave” i za “rudare” koji se nalaze u zoni baraža. Petrovac želi da se učvrsti u toj zoni, a Rudar da pobjegne i obezbijedi direktan ostanak u eliti.

Rudolf Marčić je na debiju kao trener Petrovca poražen od Iskre (4:0), ali se nada boljem rezultatu protiv Rudara…

“Pokušali smo u Danilovgradu da učinimo nešto, ali je bilo malo vremena i za mene i za ekipu koja je u psihološkom padu. Sada nas čeka uzbudljiv meč, a nadam se da ćemo da trijumfujemo. Rudar nam tradicionalno ne leži, ali vjerujem u sebe i ekipu”, jasan je Marčić, koji zna da je Radislav Dragićević preporodio “rudare”, ali…

“Od dolaska Dragićevića. Rudar igra mnogo bolje. Čestitam mu na tome, ali imaće prepreku u vidu moje ekipe koja je željna bodova”, jasan je Marčić.

Da li ste znali?

Petrovac na posljednja četiri međusobna duela ne zna za pobjedu nad Rudarom – Pljevljaci su upisali tri trijumfa i jedan remi.