U subotu manifestacija „Mostovi spajaju ljude“ kod mosta na Đurđevića Tari

    7 godina pre 111 pregleda Izvor: PV Informer

U subotu 13. maja na platou kod mosta na Đurevića Tari, sa početkom u 12.00 časova, održaće se već tradicionalna manifestacija-festival „Mostovi spajaju ljude“, prije početka zvaničnog programa planiran je defile učesnika velelepnim mostom.

Pouzdano znamo da ovakva okupljanja obiluju lijepim uspomenama, druženjem, poznanstvima…. tome najviše doprinose sami učesnici koji su po pravilu otvoreni, druželjubivi i veseli, a

te tri osobine kod ljudi već garantuju dobru zabavu… Zato nepropustite ovu manifestaciju koja će zasigurno pružiti nezaboravan doživljaj svim posjetiocima.

Publici će se predstaviti KUD “Volođa” i pjevačka društva koji su čuvari tradicije, i koji igrom i pjesmom njeguju kulturnu baštinu i čuvaju je od zaborava.

Novi sjaj motela kod Mosta na Tari – adekvatan je ambijent za devete susrete “Mostovi spajaju ljude”.

NVO Šarenica imaće svoj štand gdje će izložiti ručne radove i suvenire.

Fanovi oldtajmera će moći da uživaju u mnogo toga, biće izloženo više automobilskih dragulja iz različitih era automobila.

Pored bogatog kulturno-umjetničkog programa – svečani defile mostom, folklor, mažoretke, izvorne narodne igre i pjesme, recitatori…. biće i sportski program -, paraglajderi i najveći

„ZIP LINE“ u Evropi !!!

NVO „Tara“, Turistička organizacija Pljevlja i Opština Pljevlja, uz podršku i saradnju sa Nacionalnom turističkom organizacijom Crne Gore, organizuje ovaj po redu IX MEĐUNARODNI FESTIVAL-VAŠAR, sa ciljem da kroz kulturno-zabavni program poveže crnogorske gradove i otvori turističku sezonu na sjeveru.