Miletisanje SNP-a prošlog

    7 godina pre 100 pregleda Izvor: pvportal.me

Odgovor direktora LJE RTV Pljevlja Dejana Miličića Informativnoj službi SNP Pljevlja

Odgovarati nekome ko se skriva po beogradskim zgradama napravljenim sredstvima građana Pljevalja i potpisuje se sa “Informativna služba SNP Pljevlja” – isto je što i razgovarati sa dubokom prošlošću – zlokobnom i turobnom, sa prizvukom na četrdeset osmu i INFORMBIRO.

Čim se OO SNP legitimno konstituiše i napravi konferenciju za medije, sa pečatom i potpisom konkretnih ljudi, na čelu sa konkretnim predsjednikom – uvažiću stavove i smatraću ih dostojnim odgovora. Vaše INFORMBIROVSKO novogodišnje mamuranje zaudara na prošlo: i iskrivljeni navodi, i etiketiranje lica koje nisam pomenuo i neuspjela ironija nedostojna kakvog vašara i sijela; predložiću vas za Miletisanje, ali se neko mora pojaviti lično.

Elektronske izvještaje vi možete pronaći na sajtu RT Pljevlja, samo ako vam neko pokaže kako se pali kompjuter.

Kako drugačije osim dahom prošlosti i političkog mrtvila objasniti ironično pisanje o mladima čijim angažmanom RT Pljevlja pokušava da osnaži sopstvene kapacitete. Zamislite samo:

prebacivati Televiziji što prima mlade ljude!

Čime drugo osim političkom senilnošću tumačiti ponovne sumnje, neosnovane i nevrijedne citata.

O trošenju budžetskih sredstava za vraćanje kredita, izjasniće se, nadam se vrlo brzo, radna grupa SO Pljevlja, a za beogradske građevinske cehove baš bi trebali eksperti i organi koje pominjete. Specijalni sud Vam je preko puta.

Nadam se da niste toliko politički mrtvi i nelegitimni da ove izvještaje nećete dočekati.

RT Pljevlja

Dejan Miličić, direktor