Zahvalnost VATROGASCIMA – SPASIOCIMA

    7 godina pre 97 pregleda Izvor: PV Informer

Generalni direktor Direktorata za vanredne situacije Mirsad Mulić zahvalio se pljevaljskoj Službi zaštite i predsjedniku opštine Mirku Đačiću na učešću vatrogasaca – spasilaca iz našeg grada u gašenju požara minulih dana na primorju i u centralnom dijelu Crne Gore.

Pored pljevaljskih vatrogasaca u gašenju požara na primorju i u centralnom dijelu države, kao dio jedinstvenog sistema, učestvovali su i vatrogasci iz Bijelog Polja, Berana, Mojkovca, Rožaja, Plava i drugih opština.

„Na ovaj način smo svi zajedno pokazali da je sistemski odgovor države značajno kvalitetniji kada smo svi zajedno, a da su solidarnost i razumijevanje vrijednosti koje nas dodatno povezuju u ovako složenim situacijama“, navodi Mulić u pismu zahvalnosti.

U gašenju požara na primorju i u centralnom dijelu Crne Gore učestvovalo je šest vatrogasaca – spasilaca iz naše opštine sa dva vozila.

Direktorat za vanredne situacije uputio je pisma zahvalnosti i predsjednicima opština Bijelo Polje, Berane, Mojkovac, Rožaje i Plav.