DSP pozdravlja odluku Rovčanina i Krvavca da napuste DF

    7 godina pre 94 pregleda Izvor: PV Informer

Demokratska stranka pravde, kao partija koju su formirali nezadovoljni članovi Demokratske narodne partije – jednog od konstituenata DF-a, pozdravlja časnu odluku funkcionera Demokratskog fronta Nikole Rovčanina i Bojana Krvavca da istupe iz ovog političkog saveza, saopštili su iz te nedavno osnovane partije.

Osnivači DSP-a su prvi koji su javno saopštili da je DF privatna politička organizacija čiji je glavni cilj ostvarivanje ličnih interesa uskog kruga pojedinaca, a ne težnja za promjenama u Crnoj Gori, pa nam je drago što i drugi slijede ono što je otpočeo DSP – dodaju u saopštenju dostavljenom Portalu Analitika.

Iz te stranke dalje navode kako je očigledno da je DF „obična i jeftina, ali lijepo upakovana prevara za opozicione birače u Crnoj Gori koja, svoju homogenost pogotovo među funkcionerima temelji samo na ogromnom novcu koji se uzima iz stranačke kase“.

Taj novac je jedini razlog koji ih veže, isti se brani hermetičnom zatvorenošću rukovodstva, te ne dozvoljavanjem mladim i perspektivnim kadrovima da se politički afirmišu i zauzmu čelne pozicije. Što je najsmješnije ova interesna družina, koja se je debelo unovčila, pokušava da sebi pred opozicionim biračima na glave stavi oreole mučenika i na taj način prikrije pravi razlog zbog čega se u stvari bave politikom. DSP poziva sve, prije svega mlade ljude da, slijedeći ono što su uradili osnivači DSP-a i gospoda Rovčanin i Krvavac, napuste DF i time prestanu da budu više dekor i zavjesa za ostvarivanje ličnih interesa pojedincima iz ovog političkog saveza – zaključuju u saopštenju.