Petlići i pioniri F.K. “Breznice” ostvarili pobjede

    7 godina pre 118 pregleda Izvor: PV Informer

LIGA PETLIĆA 10. KOLO

Breznica-Brskovo 4:1 (1:1)

Strileci: Starovlah u 17, O. Ajduković u 43, Golubović u 57. i Grbović u 59. minutu, za Breznicu, a B. Bulatović u 15. minutu za Brskovo.

BREZNICA: Mrdak, Grbović, M. Ajduković, Pivljanin, Gašović, Lečić, Bujišić, Starovlah, Terzić, O. Ajduković, Golubović. Igrali su još: Mentović, Đurović, Jašović, Helić, Lučić i Pupović.

BRSKOVO: Fuštić, Bukatović, Jokić, Peruničić, Damjanović, Šćepanović, F. Bukatvić, N. Vujisić, B. Bulatović. Stanić, Ljiljanić. Igrali su još: Minić, Zejak, M. Vujisić, Radević, Radović, Vasović i Marković.

U jednoj zanimljivoj, borbenoj i efikasnoj utakmici petlići Breznice su sasvim zasluženo osvojili bodove i porazili Brskovo. Gosti su poveli u 15. minutu golom Bana Bulatovića. Samo dva minta kasnije izjednačio je Đorđe Starovlah. U drugom poluvremenu domaći su krenuli ofanzivnije i to je dalo rezultat u 43. minutu kada je mrežu gostiju zatresao Ognjen Ajduković. Pobjedu Breznice ovjerili su Stefan Golubović u 57. i Miloš Grbović u 59. minutu.

LIGA PIONIRA 10. KOLO

Breznica-Brskovo 7:0 (3:0)

Strijelci: J. Bajčetić 17, 19, 39. i 47, Vukašinović u 27, Kovačević u 43. i Krstonijević u 55. minutu.

BREZNICA: Helić, Vukašinović, Bambur, Despotović, Bujišić, Ciguljin, A. Čepić, Vlaović, Kasalica, Bajčetić, Golubović. Igrali su još: Bećović, Krstonijević, Tešović, Ječmenica, U.

Čepić, Đurović, Kovačević.

BRSKOVO: Božović, Ćorić, Kruščić, Bulatović, Krgović, Marjanović, Zindović, Delić, Ćetković, Kršikapa, Đukić. Igrali su još: Zejak, Fuštić, Čuljković.

Piniri Breznice nastavili su sa pobjedama i u nastavku prvenstva. Više nego ubjedljivo porazili su svoje vršnjake iz Mojkovca, a Jakša Bajčetić, postigao je četiri gola. Pored Bajčetića u listu strijelaca upisali su se Miloš Vukašinović, Aleksa Kovačević i Marko Krstonijević.