Javni konkurs za dodjelu sedam sportskih stipendija u 2017. godini

    7 godina pre 101 pregleda Izvor: PV Informer

Na osnovu člana 27. Odluke o finansiranju sporta , (“Sl.list CG- opštinski propisi”, br.12/12), i člana 5,6 i 7 Pravilnika o dodjeli sportske stipendije br.681-270/2016-1 od 06.04.2016.godine r a s p i s u j e

JAVNI KONKURS

-za dodjelu sedam sportskih stipendija u 2017. godini

(jedna seniorska, tri juniorske, dvije kadetske i jedna pionirska)

I – Pravo na sportsku stipendiju u trajanju od godinu dana ima sportista/kinja u seniorskoj, juniorskoj, kadetskoj i pionirskoj konkurenciji koji/a ispunjava sljedeće uslove:

da je stekao/la status reprezentativca/ke Crne Gore u 2017. godini Status reprezentativca/ke se stiče učešćem na zvaničnoj utakmici ili takmičenju reprezentacije Crne Gore. Ne računaju se pripremne i prijateljske utakmice.

da je član/ica kluba koji je registrovan na teritoriji opštine Pljevlja

da ima prebivalište na teritoriji opštine Pljevlja minimum dvije godine do sticanja statusa reprezentativca/ke.

– Potrebna dokumentacija

1. Prijava na Konkurs

2. Potvrda od Matičnog sportskog Saveza o sticanju statusa reprezentativca/ke

3. Potvrda sportskog kluba registrovanog na teritorije opštine Pljevlja o članstvu

4. Uvjerenje o prebivalištu

5. Potvrda o ostvarenim rezultatima u 2016. godini III – Iznos sportske stipendije

– Sportska stipendija za seniore/ke iznosi 10% od 5 obračunskih koeficijenata za obračun zarada lokalnih službenika/ca i namještenika/ca opštine Pljevlja – Sportska stipendija za juniore/ke iznosi 80% od stipendije za seniore/ke.

– Sportska stpendija za kadete/kinje iznosi 70% od stipendije za seniore/ke. – Sportska stipendija za pionire/ke iznosi 50% od stipendija za seniore/ke.

Bliži kriterijumi sticanje prava sportske stipendije utvrđeni su Pravilnikom o dodjeli sportske stipendije koji se može preuzeti na web sajtu opštine Pljevlja www.pljevlja.me Prijava se može preuzeti na šalteru Građanskog biroa opštine Pljevlja, na web sajtu opštine Pljevlja www.pljevlja.me ili u prostorijama Sekretarijata za društvene djelatnosti. Prijave sa potrebnom dokumentacijom dostaviti na šalter Građanskog biroa opštine Pljevlja u zatvorenoj koverti sa naznakom „Konkurs za dodjelu sportskih stipendija”.

Konkurs je otvoren 30 dana od dana objavljivanja. Neblagovremene i nekompletne prijave se neće uzeti u razmatranje.

Za sve dodatne informacije možete se obratiti na tel: 069-328-408 ili u Kancelariji broj 2 Skupštine opštine Pljevlja u vremenu od 11-14 časova. Prijava na Konkurs traje od 1.04. – 30.04.2017. godine.