HUMANITARNE ŽURKE u “Cezaru” za pomoć mališanima sa Jabuke

    8 godina pre 92 pregleda Izvor: PV Informer

Tek što se uselio u s mukom podignutu kuću i zažario ognjište prije četiri godine, Dragan Petrić iz Zvjezda na obroncima Jabuke, voljom sudbine, napustio je ovaj svijet. I ostavio svoje junoše, Ivana (7) i Rada (4) da o njima brine samo majka.

Draganova supruga Vladimirka ostala je vjerna pragu, skućenom složno sa pokojnim mužem, i njihovoj dvojici sirotana. Ona nejač podiže bez igdje ičega ali sa puno ljubavi i nade, kakvu samo majka može da ima.

Pokojni Dragan kao da je predosjećao nešto. Žurio je da ukrovi kuću, da useli krevete, doradi kupatilo da se djeca imaju gdje okupati. Ali tu ga je pegrabila prerana smrt. Samo jedna soba je topla, ostale još nijesu ni omalterisane. Vode ima ali kupatila nema. Dječaci se kupaju ispred šporeta u koritu.

Humanitarci iz našeg grada su prethodnih dana obišli porodicu Petrić i uvjerili si u izuzetno tešku situaciju.

Zato oni, kako su nas uostalom i navikli u prethodnom periodu a u saradnji i zahvaljujući Lounge & Club “Cezar” 17. marta ( petak ) i 18. marta ( subota ), organizuju humanitarne žurke.

U pomenutom lokalu biće postavljene kutije za doniranje novčanih sredstava a prikupljeni novac će biti predat porodici Petrić.

Nijeste živjeli sve dok ne učinite nešto za nekoga ko vam se nikada neće odužiti.

BUDIMO LJUDI, BUDIMO HUMANI!!!