Uspješni omladinci i kadeti Rudara

    8 godina pre 147 pregleda Izvor: PV Informer

OMLADINSKA FUDBALSKA LIGA GRUPA B 3. KOLO

Rudar-Grbalj 2:1 (1:1)

Strijelci: Spajić u 3. i Barac u 77. minutu za Rudar, a Kovačević u 25. minutu za Grbalj. Žuti kartoni Tahirović (Rudar), Mršulja, Ivančević i Bojanić (Grbalj).

RUDAR: Kaltak, Vraneš, Barac, Tahirović, Rondović, Jestrović, Damjanović, Ciguljin, Bujišić, Gogić, Spajić.

GRBALJ: Lemajić, Mršulja, Đukić, Marović, Ivančević, Bojanić, Kovačević, Merdović, Vujačić, Nikolić, Tepčić (od 87. Zejak).

Pljevljaci su zabilježili i drugi proljećni trijumf. Ranim golom Mladena Spajića Rudar je stekao prednost, ali golom Ljubomira Kovačevića gosti su uspjeli da porabnaju rezultat. U drugom poluvremenu vodila se bespoštedna borba, a utakmicu je riješio sjani Mihailo Barac, koji je jedno vrijeme proveo u Grblju.

KADETSKA FUDBALSKA LIGA CRNE GORE GRUPA B

Rudar-Iskra 2:1 (1:1)

Strijleci: Raonić u 12. i Sadagić u 72. minutu za Rudar, a Šaranović u 23. minutu za Iskru. Žuti kartoni: Knežević, Krstonijević (Rudar), Vasecki i Kovačević (Iskra).

Crveni karton Roganović (Iskra) u 73. minutu.

RUDAR: Knežević, N. Vojinović, Palibrk, Gogić, Pupović, Raonić (od 46. Sadagić), Hulić (od 77. Danilović), Savić (od 46. Krastonijević), Ni. Vojinović, Kečević.

ISKRA: Roganović, Jovanović, Babić, (od 77. Mijatović), Vučeljić, Dragićević, Šaranović, Radonjić, Vuković, Bošković (od od 61. Đurović), Perošević (od 50. Kovačević), Vasecki (od 74. Knežević)

Poslije dosta uzbudjenja kadeti Rudara pobjedili su svoje vršnjake iz Danilovgrada. Rudar je poveo u 12. minutu preko Aleksandra Raonića, da bi Pavle Šaranović desetak minuta kasnije uspid da poravna rezultat. Osam minuta prije kraja golom Fuada Sadagića Pljevljaci su došli do bodova.