SVI NA STADION K’O JEDAN

    8 godina pre 119 pregleda Izvor: PV Informer

Sudeći po stanju na tabeli današnja utakmica dva rivala ne bi trebalo da predstavlja veći problem za lidera, ali gledajući poslednje rezultate ova dva kluba Pljevljaci imaju čemu da se nadaju u duelu najtrofejnijeg i kluba sa najviše navijača u Crnoj Gori. Jesenas kada su bili na ivici ponora, trijumfom pod Goricom Rudar se vratio u život i nakon toga napravio dobar rezultatski niz. Takvom raspletu događaja nada se i sadašnji strateg Rudara Milan Lešnjak.

Tradicija je na strani Rudara, ali Budućnost je jedan dobar tim. To je ekipa koja dominantna ove sezone, međutim sudeći po trenutnom raspoloženju publika može da očekuje jednu dobru utakmicu. Koliko je ovaj meč bitan za nas isto toliko je bitan i za Budućnost. Mi u nastavku prvenstva nismo uspjeli da osvojimo ni jedan bod, tako da ćemo maksimalno motivisani dočekati derbi, kazao je Lešnjak.

Strateg Rudara nije želio da govori o nedostatcima i prednostima svoje ekipe u odnosu na rivala.

To su neke stvari koje ostaju u svlačionici i o kojima možemo da pričamo poslije utakmice. Kada je u pitanju Budućnost, po onime što sam ja video radi se o jednom izuzetno organizovanom timu, ekipi koja igra sa dva napadača, a u završnici igraju sa četvoricom naprijed. Koliko sam mogao da vidim imaju sjanog špica Đalovića, koji je po meni, i lider ekipe. U goste nam dolazi jedan tim koji lako stavra šanse i ima dobru realizaciju. Međutim potrudićemo se da zaštitimo svoj gol, realizujemo naše prilike I osvojimo bodove, zaključio je Lešnjak.

Po najavama startega Pljevljaka sigurno će biti izmjena u timu, a nakon poslednjeg treninga pred utakmicu znaće se i konačan sastav Rudara.

KOLO PRVE TELEKOM LIGE CRNE GORE Rudar – Budućnost, početak 14 i 30

Mogući sastavi:

RUDAR: Radanović, Lakićević, Reljić, Alić, Radišić, Golubović, Brnović, Božović, Janković, Kovačević, Melunović.

BUDUĆNOST: Ljuljanović, Raspopović, Simović, Vukčević, Radunović, Hočko, Raičković, Vušurović, Raičević, Vujović i Đalović.