Predstavnici FK Breznica bili gosti Uprave za dijasporu

    8 godina pre 108 pregleda Izvor: PV Informer

Danas su Upravu za dijasporu Crne Gore posjetili predstavnici FK Breznica, sekretar Vladan Dragaš i trener Zoran Vuković. Članove kluba primio je na svoju ličnu inicijativu direktor Uprave za dijasporu Mr. Predrag Mitrović.

Tema ove posjete bila je podrška klubu iz našeg grada u narednom periodu u realizaciji mnogih projekata a najviše u postavljanju vještačke trave koju je klub dobio kao donaciju.

Direktor Uprave za dijasporu već duže vrijeme prati rad našeg kluba i već su se javile organizacije naših Pljevljaka u inostranstvu koje žele da pomognu rad najboljeg i najbrojnijeg kluba na sjeveru Crne Gore.

Predstavnici najuspješnijeg sportskog kolektiva u našem gradu iznijeli su svoje viđenje razvoja sporta u Pljevljima, upoznali domaćina sastanka sa radom Sekretarijata za društvene djelatnosti Opštine Pljevlja koji jedini pomaže rad sportskih klubova u našoj Opštini i pomoći koju su dobili od Ambnasade SAD u Crnoj Gori i Rudnika uglja A. D. Pljevlja.

Turnir prijateljstva za djevojke koji je organizovao naš klub prezentovan je direktoru koji je bio oduševljen organizacijom i kvalitetom turnira koji je bio navjeći sportski događaj u Pljevljima.

Tema razgovora takođe je bila i odlazak dječaka i djevojaka FK Breznica na brojne turnire u inostranstvu.

Na kraju razgovora dogovoren je dolazak direktora i delegacije Ministarstava Vanjskih poslova Crne Gore i posjeta našem klubu u Pljevljima.