“TRANSFER BOMBA” RUDARA ZA KRAJ

    8 godina pre 103 pregleda Izvor: PV Informer

Veliko pojačanje za kraj prelaznog roka

Nemanja Mijušković je novi – stari član Rudara , uprava Rudara dogovorila je sa Nemanjom saradnju do kraja godine. Nije bilo nikakvih dilema da će se dogovoriti Rudar i Nemanja jer su ostali sjajni odnosi u godini kada je osvojena titula i kada je reprezentativac Crne Gore otišao u Vardar.

Rudari su izašli u susret Nemanji MIjuškoviću da u slučaju da do 24. februara kada se završava transfer period u Rusiji pojavi neka unosna ponuda neće praviti probleme.

Mijušković (24) je bio potpisao ugovor sa ruskim premijerligašem Tomskom ali je zbog finansijskih dugovanja ruski klub izgubio pravo da registruje nove igrače i tako je i propao ugovor Mijuškovića.

Zaista buran dan za navijače Rudara kada su u smiraj prelaznog roka dobili dva pojačanja talentovanog Kalića i reprezentativca Crne Gore Nemanju Mijuškovića.

Nemanja rođen je 4. marta 1992., a od 2010 do 2012. godine nastupao je za moskovski Dinamo.

Visok je 185 centimetara, a tokom fudbalske karijere 2012. godine nastupao je i za Sarajevo, dok je od 2013. do 2015. u Rudaru zabilježio 59 nastupa i postigao 4 gola kada je u štoperskom paru igrao sa Đorđem Đurićem u sezoni 2013-2014. kada su oborili rekorde jer je Rudar primio ubjedljivo najmanje golova u ligi.

Nemanja Mijušković je izjavio: Turbulentni dani za mene, izgubio sam dogovoreni ugovor a već sam bio na aerodromu da krenem za Rusiju. Rudar je za mene uvijek bio prva opcija, jer sam proveo dvije odlične godine u Pljevljima i osvojio titulu sa mojim drugovima iz tima i ostao sam u dobrim odnosima sa svima u klubu. Nadam se da ću pomoći Rudaru da izbori plasman u Evropu.