GENERALKA BEZ GOLOVA

    8 godina pre 106 pregleda Izvor: PV Informer

Rudar bez koncetracije u završnici.

RUDAR: Radanović, Reljić, Lakićević, Živković, Radišić, Sopo, Janković, Brnović, Melunović, Jamamoto, Božović. Igrali su još: Alić, Tomašević, Zečević, Gačević, Nišikava, Vuković.

Rudar je u generalnoj probi prije početka prvenstava igrao bez golova na terenima sportskog kompleksa “Jaza”. Rudar je bio dominantan tokom cijele utakmice ali je odlično parirala iskusna ekipa srbijanskog prvoligaša Dinama iz Vranja.

Na sastanku prije početka utakmice trener Marić je rekao da ekipa koja je istrčala protiv Dinama iz Vranja nije po automatizmu i početna za premijeru u Radanovićima protiv domaćeg Grblja i da ce igrati najspremniji tebda mu treba 11 ratnika na terenu, maksimalno motivisanih i borbenih.

Rudar je danas propustio niz dobrih prilika ali hvalilo je koncetracije u zavrnici a i golman Dinam iz Vranja bio je heroj utakmice.

minut – posle prekršaja nad Soppom Mirko Radišić izvodi slobodan udarac sa ivice kaznenog prostora, golman Vranjanaca vrhovima prstiju amortizuje loptu do prečke.

minut – odličan šut Vranjanaca odnosno Stošića ali je kapiten Rudara Radanović odlično intervenisao.

minut – Melunović krade loptu štoperu Dinama kod lijeve aut linije i lobuje golmana Vesića ali taj pokušaj zaustavlja stativa.

minut – 0dličan prodor Lakićevića preko lijeve strane, spojio je Melunovića sa golom ali naš napadač je bio neprecizan.

minut – sjajna asistencija Zečevića za Nišikavu koji je imao situaciju jedan na jedan sa golmanom Dinama ali je opet Vesić izašao kao pobjednik.

Rudarima sjutra slijedi povratak u Pljevlja a u srijedu imaju slobodan dan i u četvrtak u 14 h nastavljaju sa treninzima. Danas u timu nije bilo Golubovića zbog jednog udaraca u mišić koji je dobio u utakmici protiv Novog Pazara a Danko Kovačević će se priključiti ekipi u četvrtak u Pljevljima.