Резултат који гарантује преузимање власти у Пљевљима

    8 godina pre 134 pregleda Izvor: PV Informer

Данас, 24.октобра обиљежава се годишњица великог митинга слободних грађана. Од тада у Црној Гори више ништа није исто. И Пљевљаци су масовно тога дана заједно са десетинама хиљада грађана били на бранику части и слободе. Ту енергију борбе против диктаторског режима преточили смо и у резултат парламентарних избора у Пљевљима и исписали најдјелотворнији рецепт за рушење локалне власти.

Поред супериорне политике ДФ-а на државном нивоу и отпора диктаторском режиму, то су јединство и нови људи као носиоци политичке борбе у Пљевљима. Да су прошле недеље одржани локални избори ДФ би освојио 13 одборничких мандата, а опозиција укупно 19, што би представљало више него довољну већину у локалним парламенту. Додатни импулс оствареном резултату који заједно са резултатом осталих опозиционих субјеката гарантује смијену локалне власти на следећим локалним изборима, био је уједињење политичких снага одвојених 2014 године.

Козметичке промјене градске инфраструктуре, шминкање, маскирање, медијска окупација, увоз гласача из држава региона, уцјене и притисци нису могли поправити катастрофалне резултате рада локалне ДПС власти. Протекли избори показали су да актуелна локална власт нема подршку грађана.

Посао који смо започели, довршићемо до краја! Пљевља су препознала нову снагу и незаустављиви талас промјена сасвим извјесно, потопиће локалну ДПС власт.

ДО СЛОБОДЕ!

Одборник и кандидат за посланика ДФ-а Никола Ровчанин