KONKURS za dodjelu Studentske nagrade opštine Pljevlja za 2016. godinu

    8 godina pre 133 pregleda Izvor: pljevlja.me

Na osnovu člana 6. Odluke o studentskoj nagradi opštine Pljevlja ( „Službeni list CG-opštinski propisi”, br. 37/15), Predsjednik opštine Pljevlja raspisuje KONKURS za dodjelu Studentske nagrade opštine Pljevlja za 2016.godinu

Studentska nagrada opštine Pljevlja se dodjeljuje za 5 studenata različitih fakulteta, odnosno studijskih programa, koji su postigli izuzetan uspjeh u studiranju, što podrazumijeva da je student u prethodnim godinama studija položio ispite iz svih nastavnih predmeta predviđenim nastavnim planom fakulteta ili akademije sa prosječnom ocjenom i indeksom uspješnosti koji ne mogu biti manji od 9,50.

Pravo učešća na Konkursu imaju studenti:

  • koji imaju prebivalište na teritoriji opštine Pljevlja
  • koji su postigli izuzetan uspjeh u studiranju, što podrazumijeva ostvarenih 180,240,300 ili 360 ECTS kredita, zavisno od dužine trajanja studija na fakultetu ili akademiji.

Prijave za nagradu, sa dokumentacijom dostaviti na adresu: Opština Pljevlja, Sekretarijat za društvene djelatnosti, ul. Kralja Petra I br. 48 sa naznakom: Komisiji za dodjelu studentske nagrade.

Konkurs je otvoren 10 dana od dana objavljivanja u sredstvima javnog informisanja (do 4.11.2016.godine)

Neblagovremene i nekompletne prijave neće se uzeti u razmatranje.

Nagrade će biti uručene dobitnicima na Svečanoj sjednici Skupštine opštine Pljevlja povodom praznika Opštine”20.novembar”.

Za sve dodatne informacije možete se obratiti Sekretarijatu za društvene djelatnosti na telefon 069-300-639 ili u kancelariji Sekretarijata (bivša zgrada SDK) u vremenu od 8-16h.