Kabinet predsjednika Vlade odgovorio Markoviću: Imamo preča posla od bavljenja jeftinim politikantskim mantrama

    3 godine pre 440 pregleda Izvor: dan.co.me

Iz Kabineta predsjednika Vlade reagovali su na izjavu poslanika DPS-a Duška Markovića koji je na Tviteru napisao da premijer Zdravko Krivokapić nije čestitao građanima Dan državnosti.

Kako se iz medijskih punktova bivšeg režima i dalje insistira na formalno-tehničkim momentima, odnosno postavlja pitanje zašto aktuelni premijer pored već jednom objavljene javne čestitke, nije i 13. jula objavio čestitku na Tviteru, upućujemo ih na bivšeg premijera Duška Markovića, naveli su Iz Kabineta predsjednika Vlade.

– Upravo je i nekadašnji premijer za vrijeme svog mandata uputio primjedbu, nepotrebno dramatizujući aktuelni momenat, pogotovo ako imamo u vidu da je isti Marković svojevremeno kao premijer na Tviteru čestitao Dan državnosti, ne 13. jula, već jedan dan kasnije – ističu u reagovanju.

Stoga, kako kažu iz Kabineta predsjednika Vlade, neće se ubuduće baviti ovako jeftinim politikantskim mantrama, pogotovo ne u vremenu kada imaju preča posla, a to je kako što prije zemlju oporaviti od pustoši koje nam je ostavila vladavina današnjih brižnika iz DPS-a.