avalon ltd xiaomi ×

PV Informer

Ulogujte se / registrujte i pišite sa nama.

Prijavite se

Unesite Vaše korisničko ime i lozinku i budite aktivan učesnik sajta PV Informer... pišite, komentarišite i dijelite sadržaj

×svijet

PV Informer | objavljeno: | izvor: Analitika

Vučić: Tačiju sam đavo, Ugljaninu fašista, a Srbima izdajnik


Vučić: Tačiju sam đavo, Ugljaninu fašista, a Srbima izdajnik

Pred odlazak u Brisel, gdje će se sastati s kosovskim predsjednikom Hašimom Tačijem, predsjednik Srbije Aleksandar Vučić poručio da niti je uplašen, niti provocira.

Na pitanje da prokomentariše izjavu Tačija, koji je izjavio da bi radije razgovarao s đavolom i da li je ona vrijeđanje ili stav nekog ko se plaši, predsjednik Srbije odgovorio je da se niti plaši, niti nekog provocira.

“Za Sulejmana Ugljanina i njegove pristalice sam peder i fašista, za Hrvate sam terorista zajedno sa Aleksandrom Karađorđevićem, za Tačija sam đavo, ne znam šta sam sve za Komšića, a za dobar dio ljudi u Srbiji sam zbog svega toga izdajnik, jer treba da budem đavo na kub‚ i terorista na kub, da ne bih bio izdajnik”, kazao je Vučić.

Sve to govorim, dodao je, kako bi ukazao na to koliko je teška pozicija Srbije i koliko mora da se ponaša odgovorno, i odgovornije i ozbiljnije od svih drugih kako bi se sačuvao mir i stabilnost.

“Nije mi prijatno da razgovaram ni sa Tačijem, niti s bilo kim, ali ja to radim jer je to moj posao”, istakao je predsjednik Srbije.

“Bolje 100 godina da pregovarate nego jedan dan da ratujete”, kaže još Vučić.


Broj pregleda članka: 78


komentari:

  • Prikazuju se Facebook komentari


  • Prikazuju se PV Informer komentari

    Nema komentara za ovaj sadržaj! Budite prvi koji će postaviti komentar.


    Komentari na portalu PV Informer se objavljuju u realnom vremenu i portal se ne snosi nikakvu odgovornost za napisani sadržaj. Sve ne primjerene komentare možete prijaviti administratoru sajta i takvi komentari će biti uklonjeni.
    da bi ste pisali komentare potrebno je da se ulogujete
sadržaji iz kategorije:

Pretraga sajtaSanovnik


"EMPORION"

Trgovina metalne robe, boja, elemenata za kupatilo, rucnog i elektro alata
Cijenovnik usluga pvinformer.me


Mali oglasi

infinity pljevlja

Pregleda Članaka za:

Mjesec dana: 396697