exit, black friday ×

PV Informer

Ulogujte se / registrujte i pišite sa nama.

Prijavite se

Unesite Vaše korisničko ime i lozinku i budite aktivan učesnik sajta PV Informer... pišite, komentarišite i dijelite sadržaj

×
svijet

PV Informer | objavljeno: | izvor: Analitika
Broj pregleda članka: 192

Vučić: Tačiju sam đavo, Ugljaninu fašista, a Srbima izdajnik


Vučić: Tačiju sam đavo, Ugljaninu fašista, a Srbima izdajnik

Pred odlazak u Brisel, gdje će se sastati s kosovskim predsjednikom Hašimom Tačijem, predsjednik Srbije Aleksandar Vučić poručio da niti je uplašen, niti provocira.

Na pitanje da prokomentariše izjavu Tačija, koji je izjavio da bi radije razgovarao s đavolom i da li je ona vrijeđanje ili stav nekog ko se plaši, predsjednik Srbije odgovorio je da se niti plaši, niti nekog provocira.

“Za Sulejmana Ugljanina i njegove pristalice sam peder i fašista, za Hrvate sam terorista zajedno sa Aleksandrom Karađorđevićem, za Tačija sam đavo, ne znam šta sam sve za Komšića, a za dobar dio ljudi u Srbiji sam zbog svega toga izdajnik, jer treba da budem đavo na kub‚ i terorista na kub, da ne bih bio izdajnik”, kazao je Vučić.

Sve to govorim, dodao je, kako bi ukazao na to koliko je teška pozicija Srbije i koliko mora da se ponaša odgovorno, i odgovornije i ozbiljnije od svih drugih kako bi se sačuvao mir i stabilnost.

“Nije mi prijatno da razgovaram ni sa Tačijem, niti s bilo kim, ali ja to radim jer je to moj posao”, istakao je predsjednik Srbije.

“Bolje 100 godina da pregovarate nego jedan dan da ratujete”, kaže još Vučić.
komentari:

  • Prikazuju se Facebook komentari


  • Prikazuju se PV Informer komentari

    Nema komentara za ovaj sadržaj! Budite prvi koji će postaviti komentar.


    Komentari na portalu PV Informer se objavljuju u realnom vremenu i portal se ne snosi nikakvu odgovornost za napisani sadržaj. Sve ne primjerene komentare možete prijaviti administratoru sajta i takvi komentari će biti uklonjeni.
    da bi ste pisali komentare potrebno je da se ulogujete
sadržaji iz kategorije:

Pretraga sajta


Pregleda Članaka za:

Mjesec dana: 388691


Sanovnik

Cijenovnik usluga pvinformer.me


Mali oglasi

infinity pljevlja