avalon, pljevlja pio, penzioneri, akcija, avalon ltd ×

PV Informer

Ulogujte se / registrujte i pišite sa nama.

Prijavite se

Unesite Vaše korisničko ime i lozinku i budite aktivan učesnik sajta PV Informer... pišite, komentarišite i dijelite sadržaj

×
svijet

PV Informer | objavljeno: | izvor: Volim Podgoricu
Broj pregleda članka: 1638

SUPER ANĐA ISPRAŠILA NAORUŽANOG LOPOVA: Vikao je “UPUCAĆU TE”… Evo kako je savladala lopova sa pištoljem!


SUPER ANĐA ISPRAŠILA NAORUŽANOG LOPOVA: Vikao je “UPUCAĆU TE”… Evo kako je savladala lopova sa pištoljem!

Lijepa Anđelka iz Odžaka, majka dvije ćerkice, postala je lokalni heroj  pošto je bez trunke straha isprašila naoružanog lopova koji joj je upao u radnju!

Na snimku, od kojeg se diže kosa na glavi s obzirom da Anđelka I. ima dvije ćerkice, vidi se kako joj pljačkaš upire pištolj u glavu a Anđelka potom ulazi u klinč i počinje da se rve sa njim.

“Stajala sam pored kase kada je maskirani muškarac s oružjem u ruci uletio u prodavnicu u kojoj sam radila. “Vadi pare!”, viknuo je ljutito i uperio mi pištolj u glavu. Bilo je ili on, ili ja. Stisla sam zube i nasrnula na njega, spremna da se borim”.

Ovim riječima je Anđelka Ilić iz Odžaka opisala početak žestokog obračuna s lokalnim lopovom, koji je u srijedu uveče naoružan pištoljem ušao u prodavnicu u kojoj ona radi i pokušao da je opljačka.

Incident iz kojeg je hrabra majka dvoje djece izašla kao pobjednik dogodio se deset minuta prije nego što je trebalo da stavi katanac na bravu. O njenoj neizrecivoj smjelosti svjedoči i video-snimak koji je juče preplavio društvene mreže, a na kojem se vidi kako joj pljačkaš upire pištolj u glavu pokušavajući da je prisili da mu preda novac. Međutim, ono što je Anđelka učinila “zastrašujući” lopov zasigurno nije očekivao – isprašila ga je i praznih ruku poslala kući! A on je taj koji je imao pištolj!

– Rvali smo se neko vrijeme, a ja sam pokušavala da ga razoružam. Nisam se predavala, ali me je najednom oborio na pločice i šutnuo. Vikao mi je: “Upucaću te!”, ali nastavila sam da se borim. Na kraju je shvatio koliko je sati i pobjegao. Ponijela sam se hrabro i ponosna sam na to. Ne bi se svako suprotstavio naoružanom čovjeku. Vjerovatno me je hrabrošću podučio suprug, koji je policajac i koji se stalno susreće s takvim tipovima – kaže za Kurir Anđelka.

Kako dodaje, ne može da pretpostavi ko se krije ispod razbojničke maske.

– Ne sumnjam ni na koga. Radila sam u prodavnici samo dva dana, kao zamjena – dodala je Anđelka, a potom spustila slušalicu i otišla da proslavi ćerkin rođendan.

Potraga

Anđelka Ilić kaže za Kurir da je napadač, savladan i bez ikakvog plena, pobjegao iz prodavnice bez riječi.
– Ništa nije rekao, samo je skrenuo lijevo i otrčao niz mračnu ulicu. Odmah sam pozvala policiju, koja je brzo pristigla. Ispričala sam nadležnima šta se dogodilo, a oni su odmah otpočeli potragu za čovjekom koji me je napao – kaže hrabra Anđelka.
komentari:

  • Prikazuju se Facebook komentari


  • Prikazuju se PV Informer komentari

    Nema komentara za ovaj sadržaj! Budite prvi koji će postaviti komentar.


    Komentari na portalu PV Informer se objavljuju u realnom vremenu i portal se ne snosi nikakvu odgovornost za napisani sadržaj. Sve ne primjerene komentare možete prijaviti administratoru sajta i takvi komentari će biti uklonjeni.
    da bi ste pisali komentare potrebno je da se ulogujete
sadržaji iz kategorije:

Pretraga sajta


Pregleda Članaka za:

Mjesec dana: 577386


Sanovnik


avalon pljevlja, nova akcija, samsung, tv, laptop... avalon ltd pljevlja, crna gora
Cijenovnik usluga pvinformer.me


Mali oglasi

infinity pljevlja