exit, black friday ×

PV Informer

Ulogujte se / registrujte i pišite sa nama.

Prijavite se

Unesite Vaše korisničko ime i lozinku i budite aktivan učesnik sajta PV Informer... pišite, komentarišite i dijelite sadržaj

×
svijet

PV Informer | objavljeno: | izvor: Ekskluziva.ba
Broj pregleda članka: 340

Darko Lazić je za 5 godina napravio ovih 12 ozbiljnih prekršaja! Prijeti mu zatvorska kazna!


Darko Lazić je za 5 godina napravio ovih 12 ozbiljnih prekršaja! Prijeti mu zatvorska kazna!

I tog kobnog 23. oktobra kada je sebi ugrozio život Darko Lazić je vozio bez vozačke dozvole i brzinom od 150 kilometara na sat, zbog čega mu slijede još dvije prekršajne prijave.  

Pjevač Darko Lazić, kojem je nakon saobraćajke izvađena slezina i urađena operacija pluća, a potom i kuka, nije ni svjestan da ga čeka i zakonska presuda. Bez obzira što je dobio teške tjelesne povrede, pjevač je sebi ugrozio život svojom krivicom i nepoštovanjam zakona, zbog čega će odgovarati.

- Kobne noći kada je sletio sa puta Lazić je vozio nepropisnom brzinom od 150 kilometara na čas zbog čega će dobiti 4 kaznena poena i moraće da plati kaznu od 10.000 do 20.000 dinara. Da stvar bude gora, on je vozio bez vozačke dozvole, što mu donosi još 14 kaznenih poena. Međutim, to nije sve, njega čeka i novčana kazna od 100.000 do 120.000 dinara ili 15 do 60 dana zatvora. Darko nema mogućnost sporazumnog priznanja krivice jer ima više od dvije prekršajne prijave - objašnjava naš izvor upućen u cijeli slučaj.

- Darko od 2013. godine ima evidentirano oko 12 prekršajnih prijava i sve su uglavnom slične. Posljednjih pet godina gotovo da je sve vrijeme vozio, a da mu je pri tom bila oduzeta vozačka dozvola. Većina prekršaja je za brzu vožnju i vožnju bez vozačke dozvole, što spada među najveće kazne kada je saobraćaj u pitanju. Manji procenat su one za nepropisno parkiranje, a ima čak i jedna koju je dobio jer nije želio da otkrije ko je vozio automobil, registrovan na njegovo ime, a koji je prošao kroz crveno svetlo na semaforu. Darko je u nekoliko navrata vozio i neregistrovano vozio i bez adekvatne dozvole. Njegov policijski dosije kada su prekršajne prijave u pitanju dovoljno govori o tome da je riječ o nesavjesnom vozaču, koji je na kraju sebi ugrozio život ne poštujući propise.

Kako saznajemo, neke od Darkovih prijava su zastarjele jer ga organi reda uglavnom nisu našli na adresi koju je prijavio u Brestaču.

Nakon dugog oporavka koji mu slijedi, Darko će morati svakako da odgovara za svoje postpuke u saobraćaju, a kojih zasad ima mnogo. Postoji mogućnost da mu zbog brojnosti prekršaja i zato što je više puta napravio identično djelo, prekršajne prijave budu preinačene u krivičnu.

Dug spisak napisanih kazni za pjevača

* 27.11.2013. Vozio automobil istekle registracije

* 19.03.2015. U Beogradu, van naseljenog mjesta, vozio 80 kilometara na sat više od propisane brzine u tom dijelu prijestonice

* 20.04.2015. Vozio bez vozačke dozvole i pod zabranom vožnje

* 22.05.2015. Vozio pod zabranom

* 07.07.2015. Dva prekršaja vožnje pod zabranom i bez vozačke dozvole

* 11.08.2016. Nepropisno parkiranje u Beogradu

* 22.11.2016. U mjestu Umčari vozio je 20-40 kilometara na sat brže nego što je propisano u tom dijelu saobraćajnice. Istoga dana napisana mu je i prijava zbog vožnje bez adekvatne vozačke dozvole

* 26.11.2016. Komunalna policija mu napisala kaznu za nepropisno parkiranje na aerodromu u Beogradu

* 7.12.2016 Kažnjen sa 15.000 dinara plus 1.500 dinara troškovi suda što nije htio da kaže ko je vozio automobil, registrovan na njegovo ime, u trenutku kada je prošao kroz crveno svjetlo na semaforu. Kaznu još uvijek nije platio.

* 18.12.2017. Nepropisno parkiranje u Rakovici

* 17.04.2018. Vožnja bez vozačke dozvole i brza vožnja (u naseljenom mjestu vozio od 70 do 100 kilimetara na sat)

* 23.10.2018. Vožnja bez vozačke dozvole i brza vožnja
komentari:

  • Prikazuju se Facebook komentari


  • Prikazuju se PV Informer komentari

    Nema komentara za ovaj sadržaj! Budite prvi koji će postaviti komentar.


    Komentari na portalu PV Informer se objavljuju u realnom vremenu i portal se ne snosi nikakvu odgovornost za napisani sadržaj. Sve ne primjerene komentare možete prijaviti administratoru sajta i takvi komentari će biti uklonjeni.
    da bi ste pisali komentare potrebno je da se ulogujete
sadržaji iz kategorije:

Pretraga sajta


Pregleda Članaka za:

Mjesec dana: 382341


Sanovnik

Cijenovnik usluga pvinformer.me


Mali oglasi

infinity pljevlja