exit, black friday ×

PV Informer

Ulogujte se / registrujte i pišite sa nama.

Prijavite se

Unesite Vaše korisničko ime i lozinku i budite aktivan učesnik sajta PV Informer... pišite, komentarišite i dijelite sadržaj

×
sport

PV Informer | objavljeno: | izvor: fos media
Broj pregleda članka: 853

Vlada Crne Gore za Sportski centar "Morača" izdvojila 1,6 miliona eura


Vlada Crne Gore za Sportski centar "Morača" izdvojila 1,6 miliona eura

Budućnost Voli je učešćem u Evroligi morala da zadovolji sve kriterijume koje propisuje najjače evropsko klupsko takmičenje, a to je podrazumjevalo rekonstrukciju i adaptaciju Sportskog centra "Morača".

Podgorica će od 12. oktobra u Podgorici gledati najbolje evroligaške klubove, a za taj korak košarkaški klub Budućnost Voli je morao da renovira "Moraču" kako bi ispunio sve uslove koje propisuje Evroliga.

Radovi su skoro završeni, a klub je od države Crne Gore dobio novčanu pomoć.

"Vlada Crne Gore je odlučila da iz tekuće budžetske rezerve izdvoji 1,6 miliona eura za rekonstrukciju i adaptaciju hale Sportskog centra Morača, kako bi se zadovoljili standardi koje zahtijeva košarkaško takmičenje u Evroligi, čime se daje doprinos zajedničkim naporima za stvaranje uslova za učešće košarkaškog kluba Budućnost Voli u tom značajnom takmičenju. U diskusiji je naglašeno da, pored podrške najtrofejnijem i najuspješnijem crnogorskom košarkaškom klubu, ova investicija ima i mnogo širi značaj za razvoj vrhunskog sporta i afirmaciju države, jer će rekonstruisanu sportsku halu koristiti mnogi sportski klubovi i reprezentacije u domaćim i međunarodnim takmičenjima", navodi se u saopštenju sa 89. sjednice Vlade Crne Gore.

Budućnost Voli sezonu u Evroligi otvara protiv Armanija 12.oktobra u "Morači".
komentari:

  • Prikazuju se Facebook komentari


  • Prikazuju se PV Informer komentari

    Nema komentara za ovaj sadržaj! Budite prvi koji će postaviti komentar.


    Komentari na portalu PV Informer se objavljuju u realnom vremenu i portal se ne snosi nikakvu odgovornost za napisani sadržaj. Sve ne primjerene komentare možete prijaviti administratoru sajta i takvi komentari će biti uklonjeni.
    da bi ste pisali komentare potrebno je da se ulogujete
sadržaji iz kategorije:

Pretraga sajta


Pregleda Članaka za:

Mjesec dana: 463252


Sanovnik


Avalon ltd, pljevlja, crna gora, akcija, katalog, mart-april
Cijenovnik usluga pvinformer.me


Mali oglasi

infinity pljevlja