avalon, pljevlja pio, penzioneri, akcija, avalon ltd ×

PV Informer

Ulogujte se / registrujte i pišite sa nama.

Prijavite se

Unesite Vaše korisničko ime i lozinku i budite aktivan učesnik sajta PV Informer... pišite, komentarišite i dijelite sadržaj

×
politika

PV Informer | objavljeno: | izvor: Vijesti.me
Broj pregleda članka: 260

Veljović dolazi na sjednicu Savjeta za građansku kontrolu rada policije


Veljović dolazi na sjednicu Savjeta za građansku kontrolu rada policije

Savjet za građansku kontrolu rada policije prvi put će održati sjednicu na kojoj će o temama važnim za crnogorsku javnost razgovarati sa direktorom Uprave policije Veselinom Veljovićem i njegovim saradnicima.

Iz Savjeta su “Vijestima” juče kazali da su pokrenuli proceduru za pripremu i sazivanje posebne sjednice i da će planirani format predstavljati okrugli sto o temama važnim za crnogorsku javnost, građansku kontrolu policije i policijsku organizaciju.

 

“U cilju kvalitetne pripreme predstojeće sjednice Savjet poziva građane i policijske službenike, zainteresovane nevladine, sindikalne i vjerske organizacije, novinare i istraživače da Savjetu predlože i iniciraju teme, pitanja, probleme, događaje i pojave za koje cijene da su važni da se diskutuju sa rukovodstvom crnogorske policije. Prijedlozi se Savjetu mogu uputiti i anonimno. Savjet očekuje da u radu sjednice učestvuje kompletno rukovodstvo Policije, uključujući sve pomoćnike direktora i načelnika Centra bezbjednosti Glavnog grada”, kazali su iz Savjeta.

Iz tog tijela pozvali su i Upravu policije da razmotre moguće teme koje bi za njih bile važne za susret sa mehanizmom građanskog nadzora Policije u Crnoj Gori, a koje bi bile u interesu javnosti Crne Gore, jačanja kredibiliteta Policije i povjerenja javnosti u nju i razvijanja programske i tehničke saradnje sa Savjetom.

“U ovoj godini biće češće sjednice Savjeta sa učešćem, u formi pozvanih gostiju, važnih predstavnika Policije, Ministarstva unutrašnjih poslova, Vlade, Ombudsmana, diplomatskog kora, civilnog društva, medija kao i građana i službenika policije koji su podnosioci pritužbi”, najavio je Aleksandar Saša Zeković iz Savjeta.
komentari:

  • Prikazuju se Facebook komentari


  • Prikazuju se PV Informer komentari

    Nema komentara za ovaj sadržaj! Budite prvi koji će postaviti komentar.


    Komentari na portalu PV Informer se objavljuju u realnom vremenu i portal se ne snosi nikakvu odgovornost za napisani sadržaj. Sve ne primjerene komentare možete prijaviti administratoru sajta i takvi komentari će biti uklonjeni.
    da bi ste pisali komentare potrebno je da se ulogujete
sadržaji iz kategorije:

Pretraga sajta


Pregleda Članaka za:

Mjesec dana: 543844


Sanovnik


avalon pljevlja, nova akcija, samsung, tv, laptop... avalon ltd pljevlja, crna gora
Cijenovnik usluga pvinformer.me


Mali oglasi

infinity pljevlja