exit, black friday ×

PV Informer

Ulogujte se / registrujte i pišite sa nama.

Prijavite se

Unesite Vaše korisničko ime i lozinku i budite aktivan učesnik sajta PV Informer... pišite, komentarišite i dijelite sadržaj

×
politika

PV Informer | objavljeno: | izvor: Antena M
Broj pregleda članka: 173

SDP: Bečić da kaže je li Krapović na skupu u Budvi bio uz njegovu saglasnost, duboka uvreda za Crnu Goru


SDP: Bečić da kaže je li Krapović na skupu u Budvi bio uz njegovu saglasnost, duboka uvreda za Crnu Goru

"Prisustvo visokog predstavnika Demokrata na jučerasnjem skupu u Budvi, u organizaciji udruzenja “Srpski narod Boke”, uz poruke sa skupa koje duboko vrijeđaju crnogorsku drzavu i njen građanski koncept, sve su prilike, demantuju više puta saopšten stav ove partije da ih identitetska pitanja ne interesuju''-naveli su u saopštenju SDP-a.

Poruke o nekakvom "ujedinjenju srpskih zemalja i oslobađanju srpskog mora" neodoljivo podsjećaju na devedesete godine prošlog vijeka i politiku velikodržavlja i nacionalizma koja je zapalila bivšu Jugoslaviju, smatraju u SDP-u.

''I akteri su manje više isti kao i tada, samo djelimično čudi sto ce na takvom skupu, u prvom redu, predstavnik partije koja sebe smatra građanskom. Poruke koje su se čule sa skupa, a i sama ideja i koncept ovih okupljanja, imaju samo jedan cilj - da manipulisanjem istorijom dodatno podijele građane, pa se pitamo što ce na takvom skupu neko čiji je slogan "Pobjede, a ne podjele"-navode iz SDP-a.

Ako je predstavnik Demokrata bio kojim slučajem u zabludi, pa došao na ovaj skup u dobroj namjeri, onda ga je morao napustiti čim je čuo brojne uvrede na račun Crne Gore ili recimo poruka "o oslobadjanju srpskog mora i ujedinjenju srpskih zemalja", dodaju iz SDP-a.

''Nekako se na osnovu svega nameće zaključak da Demokrate, po pitanju istorijskog trajanja i odnosa prema građanskom konceptu države, misle, nažalost, isto kao i DF. Pozivamo predsjednika Demokrata Aleksu Bečića da saopšti javnosti da li je njihov predstavnik prisustvovao, uz njegovu saglasnost, ovom skupu, na kojem se vrijeđala Crna Gora. Ako se ne ogradi od prisustva onda će biti jasno da suštinski misli jednako kao govornici i organizatori skupa''-zaključili su iz SDP-a.
komentari:

  • Prikazuju se Facebook komentari


  • Prikazuju se PV Informer komentari

    Nema komentara za ovaj sadržaj! Budite prvi koji će postaviti komentar.


    Komentari na portalu PV Informer se objavljuju u realnom vremenu i portal se ne snosi nikakvu odgovornost za napisani sadržaj. Sve ne primjerene komentare možete prijaviti administratoru sajta i takvi komentari će biti uklonjeni.
    da bi ste pisali komentare potrebno je da se ulogujete
sadržaji iz kategorije:

Pretraga sajta


Pregleda Članaka za:

Mjesec dana: 388704


Sanovnik

Cijenovnik usluga pvinformer.me


Mali oglasi

infinity pljevlja