exit, black friday ×

PV Informer

Ulogujte se / registrujte i pišite sa nama.

Prijavite se

Unesite Vaše korisničko ime i lozinku i budite aktivan učesnik sajta PV Informer... pišite, komentarišite i dijelite sadržaj

×
politika

PV Informer | objavljeno: | izvor: Vijesti.me
Broj pregleda članka: 350

Muškarac u Podgorici varao da skuplja novac za Selenino liječenje


Muškarac u Podgorici varao da skuplja novac za Selenino liječenje

Nepoznati muškarac danas je u Podgorici prikupljao novac, lažući da novac skuplja kako bi se pomoglo Seleni Mandić, djevojčici koja je na liječenju u SAD.

Jedna podgoričanka je ispričala da je ispred Societe Generale banke na Bulevaru Svetog Petra Cetinjskog primijetila muškarca koji je držao kutiju sa natpisom "Pomoć za Selenu". Ona ga je upitala da li ima odobrenje da to radi, na šta je on rekao da mu je Selenin otac odobrio da skuplja novac. Međutim, muškarac nije znao ime oca Selene Mandić i tada je građanka počela glasno da negoduje.

Probala je da uslika prevaranta koji je potom navukao kapuljaču i okrenuo se, ali u jednom trenutku i prijeteći kutijom krenuo ka njoj. Potom je pobjegao iza zgrade. Više građana je potvrdilo na da je na tom mjestu vidjelo muškarca koji je tvrdio da skuplja pomoć za djevojčicu.

Roditelji djevojčice Selene Mandić, koja se u Sjedinjenim Američkim Državama liječi od teškog oblika karcinoma, saopštili su prošlog mjeseca da se Seleni kancer vratio u još agresivnijem obliku koji se brzo širi.

Fondacija Budi human saopštila je prije nekoliko dana da se na njihovom žiro računu nalaze sredstva od Teletona koja će biti iskorišćena za dalje liječenje Selene Mandić, zbog čega nijesu potrebne dodatne donacije građana.

"Vodeći crnogorski mediji ( RTCG, TV Vijesti, Prva TV, TV Nova M, TV 777 i TV A1) koji su bili organizatori Teletona saglasili su se da Fondacija Budi human Selenino liječenje pomogne sa 80.000 eura, koliko njeni roditelji smatraju da će biti potrebno za nastavak liječenja. Nakon ove transakcije, na Teleton računu Fondacije preostalo je 291.817 eura, a ovaj novac može biti iskorišćen za liječenje djece oboljele od kancera koja nijesu pomognuta od strane Fonda za zdravstvo", navodi se u saopštenju.
komentari:

  • Prikazuju se Facebook komentari


  • Prikazuju se PV Informer komentari

    Nema komentara za ovaj sadržaj! Budite prvi koji će postaviti komentar.


    Komentari na portalu PV Informer se objavljuju u realnom vremenu i portal se ne snosi nikakvu odgovornost za napisani sadržaj. Sve ne primjerene komentare možete prijaviti administratoru sajta i takvi komentari će biti uklonjeni.
    da bi ste pisali komentare potrebno je da se ulogujete
sadržaji iz kategorije:

Pretraga sajta


Pregleda Članaka za:

Mjesec dana: 435535


Sanovnik

Cijenovnik usluga pvinformer.me


Mali oglasi

infinity pljevlja