exit, black friday ×

PV Informer

Ulogujte se / registrujte i pišite sa nama.

Prijavite se

Unesite Vaše korisničko ime i lozinku i budite aktivan učesnik sajta PV Informer... pišite, komentarišite i dijelite sadržaj

×
politika

PV Informer | objavljeno: | izvor: Pcnen
Broj pregleda članka: 780

Knežević iznio teške optužbe na račun VDT Stankovića


Knežević iznio teške optužbe na račun VDT Stankovića

Predsjednik Atlas Grupe Duško Knežević je optužio vrhovnog državnog tužioca Ivicu Stankovića da je ogrezao u kriminalu, da uzima mito, a da su mu sinovi povezani sa narko klanovima.

“Vrhovni državni tužilac Ivica Stanković je ogrezao u ozbiljan kriminal i to je čovjek koji uzima mito. Vjerovao sam da je hrabar čovjek, da će shvatiti da je vrijeme da se ova hobotnica raskrinka i da se neće ponašati ovako kako se ponaša. Nemam namjeru da više ćutim o njemu, spremio sam dokumentaciju i uskoro će sve njegove veze i kombinacije biti na svim naslovnim stranama medija širom Evrope”, rekao ze Knežević za Borbu, portal čiji pokretač nije poznat, ali ga javnost vezuje za opozicioni Demokratski front.

On je poručio Stankoviću da više nema čekanja.

“Stanković je uzimao mito, sinovi su mu povezani sa narko klanovima. Moja poruka Ivici Stankoviću, da više nema čekanja i da je imao dovoljno vremena da se bavi svojim poslom. Njegovo ćutanje je znak da je dio kriminalne bande Mila Đukanovića i vrijeme je da o njemu sve otkrijem“, kazao je Knežević.

On je kazao da Aco Đukanović, brat predsjednika Crne Gore Mila Đukanovića, kontroliše četiri banke: Prvu banku, Univerzal banku, Hipotekarnu i Zapad banku i optužio ga je da “sprema urušavanje bankarskog sistema“. “Moja poruka ljudima je da podižu uloge iz banke, da ih povlače i da ne dozvole da budu prevareni”.

Knežević je najavio da očekuje do 10 hiljada ljudi na protestu koji je zakazao u četvrtak, 18. aprila, ispred zgrade u kojoj se nalazi Specijalno državno tužilaštvo.

“Tamo će svi dobiti instrukcije šta i kako dalje, jer nakon četvrtka krećemo u razne, konkretne, akcije, radnim danima. Pozivamo sve građane da dođu, kao i političke partije i NVO sektor i ‘Odupri se’. Svi treba da izađu na ulicu”, poručio je Knežević.

Knežević se nalazi u Londonu, gdje se sklonio nakon što je ušao u otvoreni sukob sa crnogorskim režimom, čiji je saveznik, po sopstvenom priznanju, bio decenijama. On je u Crnoj Gori osumnjičen za više krivičnih djela i za njim je raspisana nacionalna i međunarodna potjernica.
komentari:

  • Prikazuju se Facebook komentari


  • Prikazuju se PV Informer komentari

    Nema komentara za ovaj sadržaj! Budite prvi koji će postaviti komentar.


    Komentari na portalu PV Informer se objavljuju u realnom vremenu i portal se ne snosi nikakvu odgovornost za napisani sadržaj. Sve ne primjerene komentare možete prijaviti administratoru sajta i takvi komentari će biti uklonjeni.
    da bi ste pisali komentare potrebno je da se ulogujete
sadržaji iz kategorije:

Pretraga sajta


Pregleda Članaka za:

Mjesec dana: 435746


Sanovnik

Cijenovnik usluga pvinformer.me


Mali oglasi

infinity pljevlja